ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Wil je een lening aangaan? Beleggen? Of Bitcoins aankopen?…

"Laat je dus niet bedotten!…" luidt de boodschap.
door Tsenne Kikke - vrijdag 8 maart 2024 18:10

Zo ja: raadpleeg eerst via deze link de lijsten van ondernemingen die in België op onregelmatige wijze actief zijn!

Neem, bijvoorbeeld, de 73-jarige Willy van Roosbroeck, die vier jaar geleden door een vals beleggersplatform aangetrokken werd. Hij en zijn vrouw hadden net hun huis verkocht en wilden het geld laten renderen voor hun oude dag. Wat begon met een onschuldige storting van 300 euro op dat vals platform eindigde in leugens en oplichting. “Ik ben meer dan 300.000 euro kwijt en moet terug gaan werken om mijn lening af te betalen”.”

Hoe gingen de fraudeurs te werk?

Het begon met Gert Verhulst die zei “dat hij binnen vier maanden iedereen miljonair kon maken”. Dat was de valse advertentie op het frauduleuze platform 'Qteck' waar hij vier jaar geleden door aangetrokken werd. Hieronder de tekst die Willy van Roosbroeck toen las...

SPECIALE BERICHTGEVING: De meest recente investering van Gert Verhulst verbaast experts en maakt grote banken doodsbang. Belgen verdienen al miljoenen euro's vanuit huis door gebruik te maken van deze maas in de wet om rijk te worden. Maar is het legaal?

Gert Verhulst is bekend als een brutale Vlaamse succesondernemer die geen blad voor de mond neemt en het er geen moeite mee heeft om eerlijk te zijn over de manier waarop hij zijn geld verdient.

Vorige week was hij te gast bij 'De Wereld Draait Door' en hij sprak over een 'maas in de wet om rijk te worden'. Hij zegt dat deze nieuwe mogelijkheid iedereen binnen 3-4 maanden miljonair kan maken. Gert Verhulst drukte iedereen in België op het hart snel van deze geweldige kans te profiteren voordat grote banken deze mogelijkheid voorgoed dwarsbomen.

Een aantal minuten nadat het interview was afgelopen, belde Triodos inderdaad op om te voorkomen dat het interview met Verhulst zou worden uitgezonden. Maar het was al te laat.

Dit is wat er precies is gebeurd:

De Wereld Draait Door-presentator Matthijs van Nieuwkerk nodigde Gert Verhulst uit om in de uitzending tips over het opbouwen van vermogen te delen en de televisiepresentator en acteur onthulde een groot geheim.

"Ik ben succesvol geworden omdat ik snel en zonder aarzeling nieuwe kansen grijp. En op dit moment verdien ik het meeste geld met een programma voor automatisch handelen in cryptovaluta dat Bitcoin Code heet. Het is de grootste kans die ik in mijn hele leven heb gezien om snel een klein fortuin op te bouwen. Ik druk iedereen op het hart om snel gebruik van deze kans te maken voordat banken deze mogelijkheid dwarsbomen."

Matthijs van Nieuwkerk geloofde zijn ogen niet toen Gert Verhulst zijn telefoon tevoorschijn haalde en kijkers liet zien hoeveel geld hij verdient met dit nieuwe programma waar iedereen in België inmiddels over praat.

Het item met Gert Verhulst was afgelopen voordat hij alles precies kon uitleggen. Daarom hebben we een exclusief interview met de man zelf om meer over deze controversiële kans te weten te komen.

EXCLUSIEF INTERVIEW MET GERT VERHULST

"Misschien heb je wel eens van Bitcoin Code gehoord. Dit is een nieuw platform om in cryptovaluta te investeren dat gewone mensen in België, Azië en Noord-Amerika helpt om binnen een mum van tijd een fortuin op te bouwen. Mogelijk ben je sceptisch omdat het te mooi klinkt om waar te zijn."

Gert Verhulst vertelt verder: "Dat snap ik omdat ik hetzelfde dacht toen een goede vriend me hierover vertelde. Maar nadat ik met eigen ogen had gezien hoeveel geld hij verdiende, moest ik het zelf proberen.

Ik ben blij dat ik het geprobeerd heb want ik heb nog nooit zo eenvoudig enorm veel geld verdiend. Met het programma dat automatisch handelt, verdien ik tienduizenden euro's per dag. Het is op dit moment letterlijk de snelste manier om enorm veel geld te verdienen. En dit zal niet veel langer mogelijk zijn omdat steeds meer mensen deze kans ontdekken. Het kan ook zo zijn dat banken gaan dwarsbomen dat je van deze mogelijkheid gebruik kunt maken."

WAT IS BITCOIN CODE PRECIES EN HOE WERKT HET?

Het idee achter Bitcoin Code is eenvoudig: gewone mensen de kans bieden om geld te verdienen met de enorme mogelijkheden die cryptovaluta bieden. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is dit nog steeds de meest lucratieve investering van de 21e eeuw.

De prijs van bitcoin is na de hoogste prijs ooit van $20.000 per bitcoin gedaald, maar handelaren verdienen nog steeds enorm veel geld. Waarom? Omdat er naast bitcoin duizenden andere cryptovaluta zijn die dagelijks met enorme winsten worden verhandeld.

Een aantal van deze cryptovaluta zijn Ripple, Ethereum, Monero en Zcash. Deze cryptovaluta leveren gewone mensen in België nog steeds rendementen van 10.000% of meer op.

Dankzij Bitcoin Code kun je zelfs als er sprake van een berenmarkt is met al deze cryptovaluta winst maken. Het systeem maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om automatisch long selling en short selling uit te voeren, zodat je 24 uur per dag en zelfs als je slaapt geld kunt verdienen.

Bitcoin Code wordt door een aantal van de slimste technische mensen ooit gebruikt. Dit zijn bijvoorbeeld Richard Branson, Elon Musk en Bill Gates.

Bill Gates en Richard Branson hebben tijdens CES 2020 over Bitcoin Code gesproken.

Deze technische genieën hebben miljardenbedrijven opgebouwd door oplossingen voor complexe problemen op het gebied van bijvoorbeeld online betalingen, computers en transport te bieden. Nu pakken ze het wereldwijde probleem van welvaartsongelijkheid aan door iedereen - hoe rijk of arm een persoon ook is - de mogelijkheid te bieden om genoeg geld te verdienen om een gelukkig en bevredigend leven te kunnen leiden.

HOE JE MET BITCOIN CODE AAN DE SLAG KUNT GAAN (BEPERKT AANTAL PLEKKEN BESCHIKBAAR)

Om aan de slag te gaan heb je alleen een computer, smartphone of tablet met internettoegang nodig. Je hebt geen specifieke vaardigheden nodig en je hoeft alleen te weten hoe je een computer moet gebruiken en op internet moet surfen. Je hebt geen ervaring op het gebied van technologie of cryptovaluta nodig, want de software en je persoonlijke investeerder zorgen ervoor dat je gegarandeerd winst maakt.

Een ander voordeel van dit programma is dat je kunt beginnen wanneer je maar wilt. Je kunt je eigen uren bepalen en het maakt niet uit of dat vijf of 50 uur per week is. Je kunt de software om automatisch te handelen op elk moment activeren en je kunt pauzeren wanneer je maar wilt (maar ik kan geen reden bedenken waarom je dat zou doen).

Om onze lezers tijd te besparen en te controleren hoe het systeem werkt, heeft Noah een handleiding gemaakt om met het systeem aan de slag te gaan.

DIT IS DE STAP-VOOR-STAPHANDLEIDING:

Je krijgt eerst een video te zien die de kracht van Bitcoin Code aantoont. De advertentie is groot en enorm opvallend, maar dat is nu eenmaal de manier waarop Amerikaanse bedrijven de aandacht trekken. Maar je hoeft naast de video alleen maar je naam en e-mailadres in te vullen om meteen aan de slag te gaan.

(Tip: zelfs als je besluit om geen geld te investeren, raad ik je aan om je nu aan te melden. Dit is namelijk gratis en het kan voor Belgen op ieder moment onmogelijk worden om zich te registreren).
Stap 1: Vul details in om een gratis account aan te maken
Stap 2: Leg het minimum van €300 in
Stap 3: Betaal uw winst uit (of investeer verder voor nog meer winst)

Toen ik het geld op mijn account had gestort, ben ik naar het gedeelte "automatisch handelen" van de software gegaan en het bedrag om mee te handelen op de aanbevolen €50 ingesteld. De software begon in hoog tempo transacties uit te voeren en in het begin was ik nogal zenuwachtig, maar ik besloot om het systeem zijn werk te laten doen.

"Iedereen wil rijk worden, maar niemand weet hoe je dit kunt bereiken. Nou, dit is de kans van je leven om een fortuin te verdienen en het leven te leiden waar je altijd van hebt gedroomd. Deze kans zal NIET voor altijd beschikbaar blijven, dus zorg ervoor dat je deze kans niet misloopt." - Gert Verhulst

Nabericht 9/3/2024: Gert Verhulst diende klacht in tegen oplichters die zijn naam online misbruikten.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

En, dan hebben we nog een 400-tal sterk afgeprijsde boeken!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht