ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Adverteren

Waarom adverteren op Spiritualia?

Met meer dan 21.000 unieke bezoekers en 1,3 miljoen hits per maand* is Spiritualia is een van de grootste websites rond alternatieve therapieën en spiritualiteit in zowel Vlaanderen als Nederland. Adverteren op Spiritualia betekent dus:
  • Adverteren naar een gericht doelpubliek,
  • Naar zowel Vlaanderen als Nederland,
  • Aan zeer democratische prijzen.
* Volgens Google Analytics - statistieken van Januari 2013

Mogelijkheden

Spiritualia biedt een hele waaier van advertentiemogelijkheden aan, voor ieders budget en voor elke gelegenheid. Ons aanbod:

Zoek&Vind abonnement

Het meest verkochte en best gekende mogelijkheid om te adverteren op Spiritualia. Met een Zoek&Vind abonnement bent u niet alleen opgenomen in de nieuwste en grootste zoekmachine op alternatief en spiritueel gebied, maar komt u steeds bovenaan de zoekresultaten te staan. Hierdoor valt u beter op waardoor de kansen hoger zijn dat u gecontacteerd wordt. U wordt, voor elke specialiteit dat u hebt opgegeven, ook vermeld op de Encyclopedia Spiritualia pagina van het bepaalde thema. Daarnaast krijgt u ook heel wat meer mogelijkheden om uw persoonlijke pagina op Spiritualia naar wens aan te kleden. Het houdt echter daarbij niet op!

Meer informatie en verschillen tussen de verschillende abonnementsformules vindt u op de informatiepagina van Zoek&Vind.

Evenement

Met een Evenement plaatst u een gebeurtenis op de Kalender van Spiritualia. Niet alleen is deze dan te zien op de Evenementen pagina, maar uw Evenement wordt ook aangekondigd in de wekelijkse nieuwsbrief van Spiritualia (in de "Wat is er zoal binnenkort te doen?" rubriek). Hiermee zorgen we ervoor dat uw evenement zoveel mogelijk aandacht krijgt.

Advertorial

Een advertorial is een nieuwsbericht op Spiritualia, waarin reclame verwerkt is, maar... met nieuwswaarde. Anders gezegd: publiciteit met een meerwaarde, dat ook nuttige informatie bevat, interessant en aangenaam om te lezen. Een voorbeeld hiervan kan een interview zijn van een bepaalde persoon, of een informatief artikel, besluitend met waarom jouw product of dienst de moeite waard is aan te kopen. Bovendien geeft een advertorial u meer naamsbekendheid.

Banner

Spiritualia biedt u ook de mogelijkheid om banners te plaatsen op verscheidene onderdelen van de website. Afhankelijk van de grootte, de positie en duurtijd van de banner wordt de prijs bepaald.

Mailing

Als een evenement, vermeld in de Spiritualia nieuwsbrief, niet voldoende is, kan een mailing uitkomst bieden. U levert ons de mail aan dat u verzonden wilt zien, we bepalen in samenspraak met uzelf wanneer het verstuurd wordt en de mail wordt dan verzonden naar iedereen, die mails van derde partijen wenst te ontvangen.

Prijzen en bestellen

Zoek&Vind abonnement: Zie de informatiepagina van Zoek&Vind
Evenement: € 4,13 - Plaats hier uw evenement
Advertorial: € 100 - Contacteer ons
Banner: Vanaf € 100. Prijs afhankelijk van de plaatsing, grootte en duurtijd - Contacteer ons
Mailing: € 100 per mailing - Contacteer ons
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht