ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis !

Dit pronkstuk is op zoek naar een eigenaar… Jij, misschien?
door Tsenne Kikke - zondag 21 november 2021 0:54

Deze meest unieke geode schedel die uit Chevronamethist is vervaardigd, wordt ook weleens Amethistkwarts genaamd. Dit, omdat het een amethistschedel is, zijnde: een violette variëteit van het mineraal kwarts, waarin de lagen van witte kwarts duidelijk zichtbaar zijn. Om die reden wordt er soms ook de benamingen 'Hondentand-amethist' en 'Band-amethist' aan gegeven, verwijzend naar de tandachtige banden van violette & witte kwarts. Met andere woorden: de eigenschappen die aan amethist worden toegekend, worden dus gecombineerd met die van witte kwarts.

Zo lezen we op het internet dat deze amethistsoort over alle helende eigenschappen van Amethist beschikt, aangevuld met de extra kwaliteiten van Witte Kwarts. Daarom is Chevronamethist uitstekend geschikt voor het werken met het derde oog en het stimuleren van de derde oogchakra. Het kan de intuïtie versterken en het is een krachtige steen om diverse vormen van negativiteit te verdrijven. Het heeft een reinigende werking op de aura en helpt ook om de energieën van de aura beter te kunnen identificeren en te begrijpen. Tevens heeft het een sterk helende werking, die harmonie brengt in het lichaam, het ontlaadt stress, en het staat het immuunstelsel bij.

Wat Amethist betreft...

Amethist is een veelzijdige, krachtige steen. Hij vibreert op een zeer hoog, spiritueel niveau, heeft reinigende eigenschappen en helpt het lichaam in het genezen van zichzelf. Amethist kan eveneens zelfcontrole bevorderen, ernstige emoties kalmeren en zowel de slaap evenals het mediteren bevorderen.

Lichamelijk: amethist helpt in het overwinnen van verslavingen. Hij is gunstig voor de geest, omdat het - waar nodig - kalmeert of stimuleert, hetgeen eveneens betekent dat hij kan helpen bij de behandeling van slapeloosheid. Amethist helpt het immuunsysteem en versterkt de reinigingsorganen, waaronder de nieren en de lever. Amethist kan helpen bij de stofwisseling, beïnvloedt op een positieve manier het endocriene systeem, en stimuleert de productie van hormonen. Het kan hoofdpijn en spanning verlichten en helpen bij verwondingen, kneuzingen en zwellingen. Amethist kan aanvullend nuttig zijn bij de behandeling van darmklachten, zenuwklachten, aandoeningen van de longen en de luchtwegen. Het kan ook helpen bij sommige huidaandoeningen.

Mentaal kan amethist het bewustzijn en het concentratievermogen verhogen door het verminderen van al dat onnodig geklets in het hoofd. Het verbetert het geheugen, verhoogt motivatie en maakt creativiteit mogelijk. Amethist is dus zeer gunstig voor de geest, het creëert een kalmerend effect, verbetert de aandacht en maakt het mogelijk om realistische doelen te stellen. Amethist kan nuttig zijn bij psychiatrische aandoeningen, maar moet naar het schijnt worden vermeden in geval van schizofrenie en paranoia.

Emotioneel kan amethist verdriet, woede, boosheid en angst verdrijven, of alleszins afzwakken. Het kan dus verdriet verlichten en helpen om in het reine te komen met eventueel verlies. Amethist helpt bij het emotionele centreren dankzij evenwicht te brengen in hoogte- en dieptepunten.

Op spiritueel vlak, lezen we, kan amethist als engelensteen, verbonden aan Aartsengel Zadkiël, het bewustzijn vergroten, spirituele wijsheid en onbaatzuchtigheid bevorderen en de liefde voor het innerlijke goddelijke aanmoedigen. Het is een uitzonderlijke steen voor meditatie, het verhoogt de eigen trillingen, opent het zogenaamde 'derde oog', helpt om innerlijke rust te vinden en maakt hogere niveaus van bewustzijn mogelijk. Amethist kan eveneens de intuïtie verhogen en de paranormale vermogens versterken. Amethist kan tegen psychische aanvallen beschermend werken door de energie te transformeren in een liefdevolle trilling en kan ook minder positieve aardstralen en negatieve omgevingsenergieën blokkeren.

Tenslotte hebben we nog de bijzondere eigenschappen van Witte Kwarts, ook weleens Sneeuwkwarts genoemd, waaronder:

Lichamelijk: helpt bij evenwichtsstoornissen, helpt tegen reisziekte en reguleert ook de stofwisseling. Deze steen is ook gunstig voor de longen, darmen, huid en zenuwen.

Emotioneel: zorgt voor afkoeling bij boosheid. Sneeuwkwarts brengt ook balans en gelijkwaardigheid in relaties, zowel in partnerschap als in vriendschap.

Spiritueel: versterkt en ontwikkelt de innerlijke kracht en zorgt ervoor dat men in contact komt met de bron waardoor het innerlijk potentieel wordt aangesproken.

Disclaimer: Bovenstaande informatie werd van het internet geplukt, en niet gebaseerd op eigen ervaringen. En, raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd jouw arts of specialist!

Toegegeven: alles is energie, en om die reden is onze opinie dat materie vooral de eigenschappen verkrijgt die jij er zélf hebt ingelegd. Anders gezegd: deze schedel is nog 'maagd'. Versterk zélf de kwaliteiten die men eraan toebedeeld door er jouw aandacht op te richten.

Deze geode Chevronamethist van maar liefst 4 kilogram en 340 gram, waarvan er slechts één exemplaar bestaat, is alleszins een écht pronkstuk om te koesteren.

Tussen haakjes: een geode is in dit geval twee, heel speciale piepkleine holtes, die aan de binnenkant op een unieke manier begroeid zijn met kristallen. Bekijk de afbeeldingen. :-)

Indien jij de eigenaar ervan wenst te worden, verwijzen we jou naar de webshop van DIMschool, waarop extra info te vinden is.

Disclaimer

Het gebruik van edelstenen of mineralen als wellness behandeling is een persoonlijke keuze. Hoewel ze volgens diverse auteurs gebruikt worden om symptomen te verlichten of te voorkomen, bieden de kristallen schedels, die op onze website worden verkocht, geen garantie voor dergelijke resultaten. Daarom kan DIMschool vzw de werkzaamheden ervan niet garanderen, noch er aansprakelijk voor worden gesteld. En, nogmaals: wat gezondheidsproblemen betreft, doet men er best aan een arts te consulteren - en, stoppen met medicijnen of behandelingen is natuurlijk ook geen aanrader zonder eerst een zorgverlener te raadplegen. Pure logica, nietwaar?

Nogmaals: aangeboden in de webshop van DIMschool.

Ook in dit filmpje is hij heel goed te zien!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht