ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!

Over welk thema zou je graag véél meer willen afweten?
door Tsenne Kikke - vrijdag 27 november 2020 17:23

… aan slechts 50 € per sessie. Ben je bereid om dit bedrag in jezelf te investerenEn, je hoeft jezelf daarvoor - dankzij Skype - niet eens te verplaatsen. Je bespaart dus de verplaatsingskosten. Ook mag je anderen tijdens die Skype-sessie uitnodigen om eraan deel te nemen! Anders gezegd: je kunt die 50 euro onder meerderen verdelen, zolang je je maar aan de Corona-maatregelingen houdt. :-)

Duurtijd: 1 uur (kan ook uitlopen, zonder dat je er meer voor hoeft te betalen).

Interesse?: Verstuur een e-mail naar [email protected] met vermelding van jouw keuze, en een drietal data + tijdstippen van bijeenkomst die voor jou passen, en van waaruit we daarna eentje kunnen uitkiezen.

Tijdstip: elke dag, inclusief weekends, vanaf 14u tot 23u ’s avonds laat (behalve dinsdagavonden).

Je hebt de keuze uit…:

1) Is er leven na de dood?: Uiteraard kan ik hier geen sluitend antwoord op geven (er is namelijk nog niemand uit de dood gerezen om het ons te komen vertellen!), maar dat is ook niet de bedoeling van deze sessie. Wat we wél gaan doen, is ontdekken hoe verschillende filosofieën en godsdiensten de dood - en, wat erna komt, bekijken, en wat dit betekent voor onszelf - nu. Bovendien blijven andere vragen bestaan, zoals: Wat is het wezenlijke verschil tussen reïncarnatie, wedergeboorte, en een leven aan de andere zijde? En, is er voor iedereen wel degelijk een leven na dit leven? Ook deze thema's zullen tijdens dat uurtje op een diepgaande manier worden behandeld.

2) Werken met licht- en kleurlicht: In deze interactieve sessie leg ik de basisprincipes uit van werken met zowel licht als met kleurlicht, en hoe je dat licht en kleurlicht dagdagelijks kunnen aanwenden om jouw gezondheid te behouden, en/of te bevorderen. Bovendien krijg je zowel dingen te zien als te horen, die je nergens anders kunt lezen of aantreffen.

3) KaHuna, Oost ontmoet... Polynesië: KaHuna is een combinatie van Medische Qigong en Huna, de authentieke leer van de Kahuna's. Al meer dan 5.000 jaar is QiGong, net als de Kahuna-filosofie, één van de best bewaarde geheimen ter wereld - met als gevolg, dat het enkel en alleen toegankelijk is voor hen die de toegangssleutel ervan bezitten. Oude Boeddhistische kloosters en verafgelegen hermitages behoedden de esoterische tradities angstvallig en wel niet zonder reden. In deze sessie kom je meer over deze twee leerstellingen aan de weet, en nog belangrijker: hoe ze elkaar aanvullen om tot een vollediger geheel te komen en bespreken we de voordelen die jijzelf eruit zou kunnen halen.

4) Ontwikkel jouw zesde zintuig: Altijd al willen ontdekken of je ja dan neen over bepaalde gaven beschikt? Of je bent daar zeker van, en je wilt deze gaven nog verder ontwikkelen? In deze workshop dompelen we je in tal van parapsychologische thema's onder, scheiden we het kaf van het koren, en maken we tevens ruimte voor enkele leuke, praktische experimenten.

5) Ontwikkelingspsychologie voor kinderen: Zeer jonge kinderen de kans geven om in zichzelf - vanuit hun ware essentie - (en niet vanuit de verschillende aangemaakte persoonlijkheden) stevige fundamenten aan te leggen, waarop in een later stadium de nodige bouwstenen kunnen worden aangebracht, opdat ze zich verder kunnen ontwikkelen tot volwaardige, bewuste mensen met een eigen, zelfstandige denken. Kom tijdens deze sessie er meer over te weet!

6) Neuro-pedagogie: Nogal een zware krachtterm om simpelweg te duiden hoe je wit licht zou kunnen gebruiken om - bijvoorbeeld - beter te kunnen studeren. Heb jij, of heeft jouw kind, concentratieproblemen bij het studeren? Ben je geïnteresseerd om creatiever met jouw geest om te gaan? Of, heb je gebrek aan een stevige nachtrust? En, indien je er belang aan hecht, kun je met dezelfde soort techniek, gebaseerd op wit licht, jouw geestesoog ontwikkelen. Je gelooft het niet? Kom dan gerust eens luisteren en enkele dingen voor jezelf uittesten!

7) Wie ben IK?: DIMschool staat voor de afkorting van ‘School voor de Ontwikkeling van de Innerlijke Mens’. Maar..., wie of wat is die Innerlijke Mens? We bestaan uit zoveel verschillende persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes- met als gevolg, dat sommige onder ons misschien niet meer goed weten wie of wat ze in wezen zijn. Zijn we wel dat lichaam met al zijn ikjes, die elk hun eigen wensen, verlangens, doelstellingen, dromen, enzovoorts, hebben? Of, zijn we iets meer? Ik bedoel: bestaat er iets innerlijks, losstaand van dat lichaam? Deze vraag en vele andere - waaronder: Wat is de zin van het leven? Wie Ben Ik? Bestaat er zoiets als een God? Bestaat toeval? Wat is ware Liefde? Wat houdt Zelfkennis precies in? - enzovoorts, worden tijdens deze sessie één voor één beantwoord.

8) Cursus in Wonderen: Op 21 oktober 1965 weerklonk een stem duidelijk in de geest van Helen Schucman: “Dit is een cursus in wonderen. Maak a.u.b. aantekeningen.” Zo heeft Helen de drie boeken - een Tekstboek, een Werkboek, en een Handboek voor Leraren - aangehoord en opgeschreven, die we nu kennen onder de naam ‘Een Cursus in Wonderen’. De centrale boodschap van de Cursus is, dat verlossing optreedt zodra twee mensen zich verbinden in een gemeenschappelijk belang of samenwerken aan een gemeenschappelijk doel. Daarbij zal er altijd een aspect van vergeving een rol spelen. Maar ‘Cursus in Wonderen’ op jezelf bestuderen, en in de praktijk brengen, is een bijna onmogelijke taak. Waarom? Wil je het écht waar weten?...

9) Het Nulpuntenergieveld: Alles is energie. Het energieveld waarover ik het zal hebben, wordt het ‘Nulpuntenergieveld’ genoemd, of kortweg ‘Het Veld’. Wat is Het Veld? Vooraleer hierop een eenvoudig antwoord te geven, kunnen we onszelf een andere, tweeledige vraag stellen, namelijk: “Hoe absoluut vol is een tafel” - en, “Hoe absoluut leeg is het universum?” Op het eerste deel van deze nieuwe vraag kunnen we vandaag de dag een duidelijk antwoord geven, namelijk: we weten dat een tafel meer ruimte bevat dan ‘volheid’. En, als antwoord op het tweede deel, weten we dat de vermeende lege ruimte in werkelijkheid een immense kookketel van energieën is. Het Nulpuntenergieveld is dus een oceaan van onzichtbare, microscopische trillingen dat de ruimte tussen alle dingen opvult. Alles staat dus met alles in verbinding alsof er een onzichtbaar web bestaat. Meer daarover in deze sessie....

Interesse?: Verstuur een e-mail naar [email protected] met vermelding van jouw keuze, en een drietal data + tijdstippen van bijeenkomst die voor jou passen, en van waaruit we daarna eentje kunnen uitkiezen. Binnen de 48u krijg je een antwoordje, tezamen met de betalingsaanvraag.

Bonus...

10) Het Bijbelse Scheppingsverhaal: Over Genesis is echt zeer weinig geweten. De meeste mensen hebben het misschien eens enkele malen in hun jeugdjaren gelezen, maar zijn zich niet bewust van het feit dat die metaforisch opgestelde tekst waarheden kan bevatten die geen mens - inclusief priesters en schriftgeleerden - écht begrijpt. Ik bedoel noch het 'wiskundige' ervan, noch al hetgeen achter al de woorden verscholen zit. Stel, bijvoorbeeld, aan eender wie de vraag: "Op de hoeveelste dag is de eerste mens geboren?", en ik kan jou garanderen dat zelfs 99% van de zogenaamde 'katholieken', 'christenen', en 'betweters' het juiste antwoord daarop niet weet. Interesse? Lees eerst de 3 eerste hoofdstukken van Genesis, vooraleer je jezelf inschrijft! Het zal ons enorm véél tijd besparen. Tracht er tenminste 50% van te begrijpen: het ontbrekende zal worden aangevuld! :-)

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht