ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Britse vrouw beweert dat ze zielen ruilde met een buitenaards wezen

Je moet het maar willen geloven…
door Tsenne Kikke - zaterdag 22 juni 2024 17:46

Indien je een leugen meermaals herhaald, wordt het voor jezelf een waarheid. Bovendien zijn er mensen die de kunst verstaan om hun verbeeldingswereld een reëel, materieel bestaan te geven...

Kelly Tyler, bijvoorbeeld, die beweerde dat ze zielen met een buitenaards wezen verwisselde, deelde onlangs haar fantastisch verhaal in het landelijke televisieprogramma 'This Morning'. Tijdens het gesprek vertelde ze hoe de zielsverhuizing gebeurde toen ze als kind een bijna-dood ervaring meemaakte. Meteen daarna waren haar toenmalige gezondheidsproblemen verdwenen, en "ik ging van niet zo slim te zijn naar in staat zijn om dingen te doen, zoals: slagen voor voorheen moeilijke schoolexamens".

De 42-jarige Tyler aarzelde om zichzelf een buitenaards wezen te noemen; dit, vanwege de stereotypen rond buitenaardse bezoekers, en gaf aan dat ze liever bekend staat als een 'starseed', een 'sterrenzaad'. Zulke individuen, onthulde ze, zijn buitenaardsen uit andere dimensies die in mensen incarneren als onderdeel van een poging om het menselijk ras bij te staan. Daarbij helpen ze de Aarde te genezen en leiden de mensheid naar de 'gouden eeuw', zijnde: een periode van groot geluk, welvaart en verwezenlijking.

Kelly voegde eraan toe: "Er is een angst voor buitenaardse wezens, maar normaal gesproken zijn sterrenkinderen hier om de mensheid te helpen. Wanneer we als mensen reïncarneren, zijn we hier om ons te herinneren hoe het is om mens te zijn, om ons te verbinden met de natuurlijke zintuigen, met wie we werkelijk zijn, met de natuur, met dieren en met onszelf. De meeste sterrenzaden incarneren bij hun geboorte, dus hun ziel wordt geboren als sterrenzaad, maar toen ik een kind was, werd ik niet geboren als sterrenzaad."

Over waar Tyler's oorspronkelijke ziel na de spreekwoordelijke buitenaardse ruil heenging, legde ze uit dat die nu in 'het wezen' verblijft dat de ruil initieerde en op een planeet woont die rond de ster Arcturus cirkelt. Zijzelf is in staat om die wereld, en vele andere vergelijkbare plekken in ons universum te bezoeken door middel van astraal reizen. En, tijdens haar uittredingen blijft ze godzijdank via een paarse navelstreng met de Aarde verbonden.

Wel verwonderen veel mensen zich vaak over haar excentriciteiten, die ze toeschrijft aan het feit dat ze een buitenaardse essentie heeft. Op de vraag wat haar familie en vrienden vinden van haar vermeende buitenaardse ziel, antwoordde Tyler: "Ik vertel het niet aan veel mensen. Dus dit zal dan ook een verrassing zijn voor sommige mensen die me kennen en me hier zien."

Ze benadrukte ook dat het niet haar bedoeling is om iemand te overtuigen - en, in plaats daarvan "is het mijn doel om jou te helpen in contact te komen met jezelf en de mensheid."

Laat je dus, beste lezer, door niets op niemand tegenhouden om met haar in contact te treden... :-)

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht