ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

UFO nieuws: Blossom Goodchild verduidelijkt haar boodschap

Mediums, zoals Blossom Goodchild, helpen ons om het koren van het kaf te kunnen onderscheiden.
door Tsenne Kikke - dinsdag 14 oktober 2008 22:31

Als je haar laatste videoclip bekijkt en haar woorden aanhoort, besef je dat zij het écht meent. Blossom spreekt over 'Liefde'... alsof één persoon op deze planeet Aarde beseft wat dit woordje inhoudt. Als het ruimteschip komt, zegt ze, zal het ons een hogere vibratie van liefde brengen... Ook vermeldt ze het woordje 'ziel' ..., alsof ze weet waarover ze het heeft.

Ondertussen heeft ze duizenden mensen in haar wereld van fantasie meegesleurd en de dromen aangewakkerd van de slapende mens. Nu maar afwachten met welke uitvluchten men op het internet de eerstvolgende dagen zal afkomen... En ik durf bijna wedden dat iemand tóch iets van dat 'ruimteschip' heeft gezien. Verbeelding werkt soms sterker dan je denkt. Zeg maar eens aan iemand die aan delirium tremens lijdt dat de spinnen, de slangen, de schorpioenen, de hagedissen, en ander ongedierte die over het bed, op de grond en op de muren kruipen, zuiver fantasie is...

Blossom Goodchild wist ons ook niet te vertellen waarom de aliens niet arriveerden..., maar zal ook niet toegeven dat het allemaal uit haar verbeeldingswereld kwam.Als je het pad van het spirituele bewandelt, moet je over de periode van tijd leren het kaf van het koren scheiden. Mensen, zoals Blossom, en duizenden anderen helpen ons hierbij, godzijdank. Met andere woorden: je kunt nooit dé waarheid zien zolang je de onwaarheden niet ten lijve hebt ervaren. Eerst de duisternis, dan pas geniet je van het zogenaamde licht.

Bovendien is het niet gemakkelijk om 'wakker te worden' te midden van 7 miljard slapende mensen, die meer geloof hechten aan hun eigen dromen - een ander woord voor 'verbeeldingswereld - dan aan de realiteit. Feit is: het is niet gemakkelijk, wél mogelijk. Anderzijds kunnen 7 miljard mensen toch niet allemaal verkeerd zijn... Of tóch wel? Och, velen zijn geroepen, maar weinigen uitverkoren.

Niet dat ik de religieuze toer wil opgaan - verre van zelfs - maar het Nieuwe Testament staat vol met adviezen, zoals: 'word wakker', 'ontslaap', 'open je ogen', 'laat de doden de doden begraven', et cetera.

Maar welke mens, die denkt dat hij wakker is, zal deze woorden kunnen begrijpen en om die reden dan ook nooit kunnen ontwaken?

Hoeveel mensen leven hun leven bewust? Soms weten we nog niet hoe we vorige week onze dagen hebben doorgebracht - of, wat we eergisteren hebben gegeten. De meeste dagen van ons leven kunnen we onszelf niet herinneren, gewoonweg omdat we ze nooit ten volle hebben beleefd.

Ons ware zijn, datgene diep in onszelf wat we écht zijn, losstaand van dat stoffelijke en dus tijdelijk lichaam, was daarbij afwezig. Het is alsof ons verleden één grote droom is geweest. Zelfs een Jezus, of een Boeddha, noch een Gurdjieff of Maharaj, of welke grote geest ook uit het verre verleden, slaagde er niet in om mensen uit hun diepe slaap te wekken.

DIMschool vzw

Om die reden ben ik blij dat wij de weg van de Innerlijke Mens hebben gekozen: de weg van de ware ik, die via Ware Zelfkennis langzaamaan ontwaakt in een lichaam dat we bezitten, maar helemaal niet zijn, in een wereld die niet de onze is...

Wie zei nu alweer dat ons koninkrijk niet van deze Aarde is? En, tracht me te geloven: die wereld heeft niets met marsmannetjes, noch met ruimtetuigen te maken, al dromen sommige soms van wel.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht