ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Volgens Regenesis is kanker is niet erfelijk - sterker nog: het is een keuze…

‘Radar’ fileerde Regenesis-‘healing’
door Tsenne Kikke - donderdag 7 december 2023 19:36

Regenesis heeft zo’n tweehonderd behandelaars die claimen met energetische handopleggingen en ademhalingsoefeningen mensen van allerlei kwalen te kunnen genezen.

In de uitzending van 20 november 2023 nam 'Radar' tijdens een workshop/opleidingscursus alternatieve geneeswijze,  'Regenisis therapeut' genaamd, onterechte gezondheidsclaims onder de loep, waaronder: "Scoliose – een gebogen, verdraaiing van de ruggengraat – is makkelijk recht te zetten. Chirurgen halen twee wervels weg, vooral bij jonge meisjes. Krankzinnig dat dit gebeurt." - En ja: dan hebben we, onder andere, nog: "Kanker is niet erfelijk, sterker nog, het is een keuze".

Om erachter te komen hoe alles wat je tijdens zo'n cursus leert, om vervolgens in de praktijk te worden gebracht, bezocht 'Radar' een drietal therapeuten. En, iedere keer nam men een verborgen camera mee om achteraf een ontluisterend inkijkje in de handopleg-sekte Regenesis weer te kunnen geven.  

Laten we enkele dingen herhalen vooraleer het filmpje te bekijken....

1) Het lichaam beschikt wel degelijk over zelfherstellende eigenschappen. Zo zal, bijvoorbeeld, een verkoudheid met-ter-tijd spontaan verdwijnen. Een wondje geneest 'vanzelf', en zo meer.

2) In mijn opinie kan je die eigenschappen misschien versnellen door jouw aandacht op iets te richten - want, energie gaat uit naar de plaats waar je jouw aandacht op richt.

3) Dit laatste is belangrijk, omdat de hersenen niet zo 'slim' zijn. Neem fantoompijnen als voorbeeld, waarbij het brein 'niet beseft' dat een ledemaat er niet meer is.

4) En zo meer... - en, houdt tevens rekening met het feit dat het 'versnellen' zelden of nooit door de gewone mens kan worden gerealiseerd. Vooral de (goed)gelovige of bijgelovige persoon leeft te veel in zijn/haar verbeeldingswereld. Anders gezegd: denken dat energie ergens naartoe wordt gestuurd, is slechts een gedachte. Nog anders gezegd: in dat geval zit men in het hoofd. Zo zijn er talrijke mensen die zich de dingen inbeelden.

5) Wel kan iemand die zich als 'magnetiseur' uitgeeft, jou daarbij bijstaan. Bijvoorbeeld: door zijn/haar hand boven een bepaalde plek te houden, helpt hij/zij jouw brein om zich op die plek eventjes te focusseren. Tevens kunnen de zogenaamde 'laserstralen' wel degelijk worden gecreëerd, maar dan wel na jarenlang oefenen. Dus niet door er iets of te lezen, of door een cursusje bij te wonen. En, 'jarenlang' kan meer dan 10 jaar in beslag nemen.

5) Bovendien zijn de meeste mensen niet enkel en alleen (goed)gelovig of bijgelovig, maar vooral onwetend. Het probleem daarbij is dat men veel dingen klakkeloos als waarheid aanneemt. En, indien je een leugen meermaals herhaalt, wordt het voor jou een waarheid.

6) Ikzelf respecteer elke godsdienst. Momenteel zijn er iets van een 4.200 beschikbaar. De massamens heeft ze nodig, maar tijdens een oorlog mag je tot al die goden bidden, geen één van hen kan ervoor zorgen dat mensen niet verwond geraken of komen te overlijden. Daarmee wordt bedoeld dat ook bidden voor niets helpt. Betrek er dus geen heiligen, engeltjes of denkbeeldige goden bij.

7) Kortom: als ik het goed begrijp, is al wat je hieronder zult te zien en te horen krijgt, voornamelijk gericht tot het lichtgelovige menstype.

Indien je er véél meer over aan de weet wenst te komen, klik dan op deze link.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

En, dan hebben we nog een 400-tal sterk afgeprijsde boeken!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht