ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

‘Tijdreiziger’ beweert dat hij als enige overlevende wakker werd in 2027…

… en deelt video’s van spooksteden om dat te bewijzen.
door Tsenne Kikke - zaterdag 23 september 2023 17:27

Nu iets grappigs... Een Spanjaard zit naar eigen zeggen al meer dan 900 dagen vast in de toekomst. Javier beweert al sinds 2021 dat hij plots wakker werd in een ziekenhuis in Valencia en daar ontdekte dat het al 2027 was. De zelfverklaarde tijdreiziger ging op zoek naar mensen, maar vond er geen. Hij ontdekte wel dat er een “connectie tussen 2021 en 2027” was, waardoor hij dingen kon achterlaten die door mensen in het heden kunnen worden gezien. Sindsdien deelt hij video’s van spooksteden, verlaten monumenten en desolate trekpleisters om zijn verhaal te bewijzen.

Javier dook in februari 2021 plots op en deelde op Tiktok dat hij “alleen in de wereld” is. Bovendien bevindt hij zich zes jaar in de toekomst, zo ontdekte hij op smartphones die hij vond toen hij door Valencia liep. Volgens Spaanse media maakte de ‘tijdreiziger’ gebruik van de pandemie om de spectaculaire beelden van verlaten steden te maken, maar twee jaar later houdt hij dat nog steeds vol. Hij deelde onlangs nog een video van spookstad Rome, toonde hoe hij moederziel alleen bij de toren van Pisa stond en filmde zichzelf in een uitgestorven Camp Nou, het stadion van FC Barcelona.

Hij doet ook verzoekjes van de miljoenen volgers die hij intussen heeft verzameld op sociale media. Want, heel wat mensen zijn sceptisch en vragen hem om specifieke zaken te filmen om te bewijzen dat hij écht in de toekomst vastzit. Sommige kijkers vragen zich bovendien af hoe hij internet en elektriciteit heeft als hij helemaal alleen in de toekomst leeft, en wijzen erop dat er soms lichten branden achter de ramen van gebouwen die worden gefilmd. Ze willen ook weten waarom hij geen muziek uit 2027 gebruikt, maar kiest voor nummer die populair zijn op Tiktok, en zo meer.

Heel wat mensen geloven zijn claims dus niet, maar er zijn ook believers onder zijn fans. Hoe dan ook: het verhaal legt Javier geen windeieren. Hij heeft niet alleen miljoenen volgers op sociale media en tientallen video’s die al talloze keren werden bekeken, in 2022 verscheen ook het boek ‘Eenzame Overlever’. Spaanse media melden dat er intussen ook een serie in de maak is over het verhaal van die tijdreiziger uit Valencia.

Bron: Nieuwsblad

Hijzelf noemt zich geen tijdreiziger, maar spreekt eerder over parallele werelden...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht