ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Man droomde dat hij 120 miljoen euro ging winnen, maar was verkeerd…

Geloof jij in het mogelijke bestaan van Tijdreizen?
door Tsenne Kikke - donderdag 26 oktober 2023 17:25

Een echtpaar uit Levallois-Perret, in het Franse departement Hauts-de-Seine, won in september de Euromillions-jackpot van 130 miljoen euro. Met de cijfers 9, 11, 13, 21 en 32 en de sterren 2 en 7 had het koppel, dat anoniem wenst te blijven, als enige de juiste combinatie aangevinkt.

Hoewel de kans op de grote jackpot amper 1 op de 140 miljoen is, wisten ze dat ze gingen winnen. Althans, de man had een dag voor de trekking gedroomd dat ze 120 miljoen euro zouden winnen. Toen ze een dag later - tijdens een diner met vrienden - de resultaten van de trekking controleerden, merkten ze op dat ze inderdaad de jackpot hadden binnengehaald. Maar hij had het mis - want, in werkelijkheid bleek het meer te zijn.... Geen 120, maar wel 130 miljoen euro. De grootste jackpot van het jaar in Frankrijk. “Het was alsof we een uppercut kregen”, getuigde de man. “Het lijkt erop dat mijn onderbewustzijn mij een berichtje heeft gestuurd dat we zouden winnen.”

Hoewel het echtpaar er een aantal moeilijke jaren op heeft zitten, is er geen sprake van dat ze al het geld nu zomaar gaan verbrassen aan luxegoederen als horloges, sieraden of een jacht. “We zijn gewoon van plan om te genieten van ons vervroegd pensioen, misschien reizen we de wereld wat rond”, luidde het. “Daarnaast gaan we ook onze dierbaren wat helpen, net als goede doelen die ons na aan het hart liggen.”

Tussen haakjes...

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaren geleden wilde uittesten of Tijdreizen wel kon bestaan. Ik betrok er veiligheidshalve de Lotto bij... Op woensdag 6 augustus 2014 maakte ik er zelfs een blog van, getiteld: 'Over Tijdreizen: reizen naar één van je vorige levens én reizen in de toekomst'. Maar, vanwege de vele negatieve responsen liet ik het idee maar vallen en werkte het dus nooit verder uit.

Deze generatie, net als al de vorigen, is nu eenmaal véél te formatorisch ingesteld. Met dat menstype kan je enkel filosoferen, discuteren, argumenteren, en zo meer. Allemaal onnodig tijd- en energieverlies, vind ik. Misschien zullen er ooit mensen op Aarde geboren worden die Gurdjieff's woorden "Het onderbewustzijn moet het bewustzijn worden", begrijpen én trachten toe te passen. Want, eveneens uitvoeren, is niet van deze tijd.

Gebaseerd op: 'A stone falling in a still pool disturbs the water. The bigger the stone the bigger the disturbance', trachtte ik soms schokken te geven. Maar ook dat werkte niet, integendeel: mensen gingen van mij lopen. :-)

Vooral Gurdjieff had daar een handje van weg. Zo duwde hij mensen van zich af, om - enkel zij die bleven - opnieuw aan te trekken.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht