ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Ook Tv-presentator Brian Cox veegde beweringen van ufoloog van tafel

Over mensen die zelfs onder ede het liegen niet kunnen laten…
door Tsenne Kikke - donderdag 21 september 2023 20:10

“Zeer onwaarschijnlijk”. Zo noemde de Britse natuurkundige en tv-presentator Brian Cox de beweringen die journalist en ufoloog Jaime Maussan in het Mexicaanse parlement onder ede deed. Maussan beweerde dat gemummificeerde resten van wezens die in 2017 gevonden werden in de stad Cusco in Peru wel afkomstig moeten zijn van “niet-menselijke” wezens die “geen deel uitmaken van de aardse evolutie”.

Het was een opmerkelijke hoorzitting in het federale parlement van Mexico. De parlementsleden mochten, weliswaar van achter glas, resten van de bizarre wezens bekijken. Die zagen er verdacht veel uit als de ruimtewezens zoals we ze kennen uit veel sciencefiction-films: klein, tenger, een groot hoofd, maar wel met menselijke kenmerken als ogen, een neus en een mond.

Natuurkundige, professor en tv-presentator Brian Cox, Canvas-kijkers kennen hem mogelijk van het wetenschapsprogramma 'Brian Cox’s aventures in space and time', was echter sceptisch. Volgens de Brit zien de resten er “veel te mensachtig” uit, zo schreef hij op X, het vroegere Twitter. Volgens hem is het “zeer onwaarschijnlijk dat een intelligente soort die zich op een andere planeet ontwikkelde, op ons zou lijken”.

Volgens Cox is heel de heisa overbodig en kan een snelle DNA-test op een tiental minuten duidelijk maken dat dit wel degelijk om aardse creaturen gaat.

Wie ook niet gelukkig was met de uiteenzetting in het Mexicaanse parlement was Ryan Graves, voormalig piloot bij de Amerikaanse marine en directeur van 'Americans for Safe Aerospace'. Graves stelde in juli nog dat het aantal niet-geïdentificeerde vliegende objecten of afwijkende verschijnselen “schromelijk ondergerapporteerd” was. Graves werd samen met Maussan uitgenodigde op de zitting in het parlement, maar leek daar nadien spijt van te hebben.

“Ik accepteerde de uitnodiging om te getuigen, in de hoop de belangstelling van de overheid voor onze ervaringen als piloten met afwijkende objecten levendig te houden. Helaas was de demonstratie een enorme stap terug in deze kwestie”, aldus Graves op X. “Ik ben diep teleurgesteld door deze ongefundeerde stunt.”

Wel kan er mogelijk leven op Mars of elders bestaan...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht