ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Over de man die in contact staat met het Oog van God

De Australiër John Kernot staat in contact met God's Oog en het Indigo kind Boriska is van Mars afkomstig.
door Tsenne Kikke - zondag 10 november 2013 1:25

Je hebt talrijke mensen die met vreemde overtuigingen in hun brein rondlopen. Eén daarvan is de Australiër John Kernot. Hijzelf beweert op zijn website dat hij in contact staat met een soort van Witte Broederschap, die hij 'The White Council' noemt. Tevens staat hij in verbinding met het Alziende Oog van God en bijna dagdagelijks communiceert hij met Sourak, die van de planeet Mars afkomstig is, en altijd een zilverkleurig kostuum draagt.

Ook vond hij zijn inspiratie bij de Fransman Henri Lhote (1903–1991), een schrijver en zogezegd 'een expert' in grot- en rotsschilderingen'. Die man beweerde indertijd dat hij ergens in de Sahara woestijn het bewijs vond van het bestaan van de Grote Martiaanse God en dat hij veel rotstekeningen had ontdekt die afkomstig zijn van aliens.

In 1958 en 1959 gaf de media veel aandacht aan zijn ontdekkingen én aan zijn hypothese dat prehistorische mensen in contact stonden met buitenaardse wezens. Het was dan ook Erich von Däniken die als eerste die hypothesen op een 'geloofwaardige' manier in zijn boeken publiceerde.

Wetenschappers bekeken de kopijen van de rotstekeningen die Lhote had gevonden en vermoedden dat de tekeningen neolitische jagers voorstelden die rituele maskers droegen en die van 6000 tot 4000 voor onze jaartelling de Sahara bewoonden. Bovendien stelden ze vast dat veel dingen die Lhote publiceerde, en ook in musea tentoonstelde, vervalsingen waren.

Dan refereert John Kernot naar Boriska: het Indigo-, of nieuwetijdskind uit Siberië, die beweert van Mars afkomstig te zijn. Zijn volledige naam luidt Boris Kipriyanovich. Vandaag de dag zou hij bijna 18 jaar moeten zijn. Maar, ik stel voor dat je zijn eigen uitleg beluistert.

 

Indien je interesse stelt om de website van John Kernot te bezoeken, dan hoef je slechts op deze link te klikken.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:
Mijn e-mail adres:
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht