ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Toekomstvoorspellingen: Aspergewaarzegster onthult prognose voor 2022

Maak kennis met medium Jemima Packington…
door Tsenne Kikke - vrijdag 7 januari 2022 19:18

Het is inmiddels in de loop der jaren zowat een jaarlijkse traditie geworden...

Een Brits paranormaal medium, die bekend staat vanwege het gebruik van asperges om de toekomst te voorspellen, heeft haar voorspelling voor 2022 vrijgegeven. Gecrediteerd met het correct voorspellen van de brexit, dat Boris Johnson de Britse premier zou worden, en dat Harry en Meghan als hooggeplaatste leden van de koninklijke familieis zouden terugtreden, is Jemima Packington in Engeland een soort beroemdheid geworden dankzij de vreemde waarzeggerijmethode die haar de bijnaam 'The Asparamancer' heeft opgeleverd.

Volgens de 65-jarige paragnost bestaat haar techniek uit het gooien van een bundel asperges in de lucht om vervolgens de patronen die de groenten maken als ze de grond raken te 'lezen'. Vergelijk het met Runenwerpen, waarbij de asperges de runenstokjes vervangen.

Enkele van de 20 'visioenen' voor dit jaar, die Packington naar verluidt van de groenten heeft verkregen, zijn dat de koninklijke familie "meer verdriet" zal ervaren door middel van "schandalen en erger", dat mensen zich zullen aanpassen aan het leven met Covid als onderdeel van ons dagelijks leven en internationale spanningen zullen blijven sudderen, maar er zal het komende jaar geen regelrecht conflict zijn. Ook denkt ze dat Johnson dit jaar in Downing Street zal blijven en daarmee Labour-leider Sir Keir Starmer zal overtreffen.

Hoewel die voorspellingen misschien een beetje vaag lijken te zijn, bood de Aspergewaarzegster wel enkele zeer specifieke voorspellingen, waaronder dat 'The Power Of The Dog' de Oscar voor Beste Film zal winnen en dat Benedict Cumberbatch een nominatie voor Beste Acteur zal verdienen. Packington voorziet ook dat Kroatië het WK van 2022 wint, maar merkte op dat het evenement beladen zal zijn met controverse.

Terugkijkend op Packingtons voorspellingen voor 2021voorspelde de paragnost schijnbaar correct het overlijden van prins Philip en de geboorte van prins Harry en Meghans tweede kind.

Ze was echter van de baan met haar voorspellingen dat voormalig president Donald Trump zou worden "verstoten" door de GOP, dat de culturele obsessie met beroemdheden tot een einde zou komen en dat de enorme salarissen van atleten tot het verleden zouden behoren.

Jemima Packington: "Ik ben niet al te triomfantelijk over mijn kunnen, maar ik heb het vaak wel bij het rechte eind met mijn voorspellingen. Sommige gevoelens zijn sterker dan andere en dat was het geval met Keir Starmer. Toen ik die asperge wierp, knapte hij en ik dacht dat deze man dit jaar gebroken zal zijn. Ik heb ook een sterk gevoel over verdere koninklijke onrust. De asperges vormden een kroonmotief en zo weet ik dat er iets gaat gebeuren met de koninklijke familie. Dit jaar kostte het me  twee sessies in meer dan 24 uur tijd om mijn voorspellingen te doen. Ik probeer dan even weg te zijn uit het dagelijkse leven om mijn hoofd leeg te maken en dan interpreteer ik de aspergesperen terwijl ze op de grond landen. Het klinkt gek, maar het is makkelijker om het uit te voeren dan om het proces uit te leggen. Bepaalde patronen vormen zich gewoon en de voorspellingen komen naar me toe. En daarna eten we ze bij het avondeten. Ik hou niet van voedselverpilling."

"Een van mijn vrienden is een echte voetbalfan en toen ik hem vertelde dat Kroatië de wereldbeker zou winnen, zei hij: "Echt niet!", maar het enige wat ik daarop kon zeggen, was: "wacht maar af...".

Nabericht 10/1/2022: De film ‘Power of the Dog’ heeft de Golden Globes voor beste dramafilm, beste regisseur en beste mannelijke bijrol gewonnen. De film wordt zo de tweede film geregisseerd door een vrouw die de award voor beste dramafilm binnen haalt.

Beste acteur - Drama

    Will Smith, King Richard - Winnaar
    Mahershala Ali, Swan Song
    Javier Bardem, Being the Ricardos
    Benedict Cumberbatch, The Power of the Dog
    Denzel Washington, The Tragedy of Macbeth

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht