ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Maak gebruik van de kracht van Aartsengelen

Een artikel om de Zelfkennis-sleur effe te doorbreken.
door Tsenne Kikke - woensdag 22 december 2021 18:54

Voor elk menstype bestaat er een soort van muziek, film, kunst, literatuur, en zo meer. Dit betekent dan ook dat niet elke Spiritualia bezoeker gediend is met de teksten over Zelfkennis. Om die reden plaats ik nu, speciaal voor het menstype die graag dagdroomt en daardoor zijn/haar verbeeldingswereld onderhoudt, een grappig artikel dat vandaag op de website van 'Happinez' verscheen.

Het past alleszins in de kerstsfeer, en je kan het misschien naar mensen doorzenden die met zichzelf in de knoei zitten, op straat hun nachten doorbrengen, doodziek zijn, en zo meer. De titel ervan ken al, zijnde...:

Maak gebruik van de kracht van Aartsengelen

Iedereen heeft tenminste één beschermengel, een persoonlijke engel om je te begeleiden in de verschillende fases van je leven. Aartsengelen hebben een specifieke kracht waarmee ze je kunnen bijstaan. Maar voor alle gevleugelde lichtwezens geldt: als je hulp nodig hebt, hoef je er alleen maar om te vragen…

Hoewel iedereen weleens van engelen en Aartsengelen heeft gehoord, maken we lang niet allemaal bewust contact met ze. Veel mensen geloven in engelen zoals ze in elfjes of kabouters geloven: dat ze enkel bestaan in de verhalen uit de overlevering.

Maar je kunt engelen altijd aanroepen en om hulp vragen. Aarzel niet: het is nooit de bedoeling geweest dat we dit alleen zouden doen. Er is hulp overal om ons heen. Je kunt het vertrouwen en de intuïtie ontwikkelen dat een goed, gezond, gelukkig leven mogelijk is voor jou. Want dat is precies wat de engelen voor ons willen: je helpen om je beste leven te kunnen leven.

Flexibel levenslot

Engel betekent bode. Een lichtwezen dat overbrengt en dat weet. Engelen kunnen ons leiden bij het vinden van een geliefde en het juiste werk, om veilig te kunnen reizen of om te genezen van een ziekte. Als mens mogen we dankzij onze vrije wil zelf bepalen welke kant we opgaan in het leven. Dat maakt ons levenslot flexibel, niet alles staat van tevoren vast, je kunt altijd beslissingen nemen die je leven een andere kant op sturen. De engelen helpen bij het maken van deze keuzes, om het beste te halen uit onze vrije wil. Ze kunnen problemen onderscheppen en oplossingen presenteren. De engelen zijn er onvoorwaardelijk om ons te helpen groeien, veranderen, beschermen en zo goed mogelijk te laten omgaan met wat er op ons pad komt.

Aartsengelen

De Aartsengelen zijn verreweg de meest bekende engelen, de meeste mensen kennen er wel één of meerdere bij naam. De Aartsengelen hebben een veel grotere kracht en reikwijdte dan alle andere engelen. Zij overzien de engelen die bij ons zijn op aarde. De Aartsengelen kunnen overal tegelijk zijn. Je kunt ze daardoor altijd aanroepen, en daarbij hoef je niet bang te zijn dat je ze wegroept bij mensen of situaties waarvan je denkt dat ze harder nodig zijn dan bij jou.

Beschermengelen

Waar de Aartsengelen de mensheid van boven de aarde helpen, zijn de beschermengelen juist bij ons op aarde. Zolang er mensen op aarde zijn, zijn de engelen er om ons te helpen en te begeleiden in het leven hier. Iedereen mag altijd gebruik maken van hun hulp, we mogen ze aanroepen wanneer we ze maar nodig hebben. In elke worsteling die je doormaakt, emotioneel of fysiek, zijn de engelen je getuigen. Ze bezitten de kracht om ons te helpen onze geest te kalmeren, onze ziel op te laden en ons lichaam te helen. En ons te gidsen in de richting van ons levensdoel. Als we hulp nodig hebben met iets, hoeven we het alleen maar te vragen en je beschermengel is er voor je. Zo simpel is het.

Je verdient een goed leven

Engelen staan altijd klaar om te hulp te schieten, toch zijn er in de praktijk maar weinig mensen die ook daadwerkelijk om hulp vragen. We hebben ons cultureel geloof in engelen lang geleden verloren. Dit geloof hangt samen met een vertrouwen in iets hogers, in het goede, dat er altijd voor je zal zijn als je het nodig hebt. In het Engels noemen ze dit geloof faith. En faith is precies wat je nodig hebt als je met de engelen wilt werken in je leven.

Met dank aan de wijsheid van Diana Cooper en Anthony Williams.

Bron: Happinez - Sarah Domogola

En, dan hebben we natuurlijk ook nog totaal andere menstypen:

"Birds of a feather, flock together..."

Op zoek naar een specifief product, therapeut, organisatie, winkel of praktijk? Klik dan op deze link! (nog in opbouw)

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht