ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Voor wie het noorden kwijt is: dit zijn de beste astrologieapps

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
zaterdag 27 november 2021 18:07

Het zijn onvoorspelbare tijden: we weten niet wat de pandemie nog brengt, de aarde blijft opwarmen en op de koop toe komt zelfs Crazy Frog met een nieuw nummer. We kunnen allemaal wat meer richting, zekerheid en voorspelbaarheid gebruiken. Astrologieapps kunnen ons daarbij een handje helpen. Dit zijn de beste apps die je vertellen wat de dag, maand of het jaar zal brengen .

1. Co-Star (iOS, Android)

Co-Star is een gratis Amerikaanse astrologie-app die ontstond in 2017 en al maar liefst 20 miljoen keer gedownload werd wereldwijd. Met behulp van artificiële intelligentie analyseert Co-star data van NASA over de stand van de planeten om zo de toekomst van gebruikers te voorspellen. Om gepersonaliseerde content te kunnen krijgen van de app moet je niet alleen je geboortedag, geboortejaar en geboorteplaats doorgeven, maar ook het uur waarop je ter aarde kwam. Dan pas kunnen ze de brutale, doodeerlijke horoscoop geven die ze je beloven.

Zo geeft de app iedere dag mee of je kracht vindt in routine, je sociale leven, seks en liefde, jezelf, creativiteit, het denken en spiritualiteit of dat je er eerder moeite mee hebt die dag. Maar ze gaan specifieker dan dat: er wordt gesuggereerd om een leesclub op te richten of om op restaurant te gaan met jezelf. Daarnaast geeft de app je ook verregaand, maar wazig spiritueel advies, zoals: «Deze maand moet je focussen op hoe je jezelf kunt openstellen wanneer je je onveilig voelt. Je moet jezelf niet straffen omdat je een praktisch leven wil leiden. Werk aan je robuustheid.» Open voor interpretatie dus.

Bovendien geeft de app je de mogelijkheid om te checken hoe het eraan toegaat bij je vrienden die de app ook installeerden. Zo zeggen ze soms dat het vandaag geen goeie dag is om met iemand af te spreken omdat je beiden «koud en apathisch» overkomt die dag. Andere dagen kunnen jullie volgens de app dan weer elkaars gedachten lezen.

2. Astrology Zone (iOS, Android)

Astrology Zone is een pak minder specifiek dan Co-Star, maar dat is misschien wel gewenst voor wie snel te weten wil komen wat soort dag ze zullen beleven. De app is gemaakt door Susan Miller, een Amerikaanse astroloog die maar liefst 17 miljoen lezers vergaarde op zowel haar website ‘Astrology Zone’ als op de bijhorende app. Daarnaast heeft ze 11 bestsellers geschreven over de stand van de sterren en planeten en hebben beroemdheden zoals Kirsten Dunst, Alexa Chung en Cameron Diaz zich al geout als Miller-fans. The Guardian noemde haar ‘the Queen of fortune telling’, ofwel de koningin van de toekomstvoorspelling, hoewel ze naar verluidt wel een storm van kritiek over haar heen kreeg nadat ze voorspeld had dat 2020 een «geweldig en voorspoedig jaar» zou worden terwijl de wereld drie maanden later op slot moest door het coronavirus. Ook de besten onder ons maken fouten natuurlijk.

De Astrology Zone-app is in feite een meer gebruiksvriendelijke versie van haar website. De gratis versie van de app biedt korte dagelijkse voorspellingen met concreet advies aan, zoals «vermijd stressvolle activiteiten vandaag» of «koop een stuk bouwgrond». Je hebt geen handboek psychoanalyse nodig om de astrologische wijsheid te ontrafelen – lekker handig! Daarnaast geeft de app ook een maandelijkse horoscoop, die wat uitgebreider uitwijdt over de stand van de planeten en jouw algeheel welzijn, zoals: «De zon wordt belegerd door Uranus, dus als je een boodschap ontvangt zal het allicht iets te maken hebben met geld.» Wie betaalt voor de app, krijgt ook meer uitgebreide dagelijkse voorspellingen.

3. Daily Horoscope (iOS, Android)

Daily Horoscope is een beetje zoals de huislasagne van een degelijke supermarkt: hoogstaand is het niet, maar het gaat wel goed binnen. De app is ontwikkeld door Comitic, een bedrijf dat ook andere apps ontwikkelt zoals ‘Daily Fortune Cookie’. De app biedt dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse voorspellingen aan. En dat doen ze op een zo eenvoudig mogelijke wijze: geen geleuter over de stand van de planeten en gevechten tussen twee hemellichamen, maar wel simpel advies zoals «Het beste pad voor jou is om blij te zijn met wat je hebt en om te geloven in jezelf».

De app geeft je ook de mogelijkheid om te zien hoe compatibel je bent met een ander sterrenbeeld: een kreeft en een leeuw kunnen het goed met elkaar vinden dankzij hun gezamenlijk enthousiasme, terwijl een stier en een weegschaal geen goeie vibe hebben.

Tot slot is er een druïdenhoroscoop, kan je de app push notificaties laten sturen en met kleurtjes personaliseren. Meer heb je soms niet nodig.

Bron: Metro

Op zoek naar een specifief product, therapeut, organisatie, winkel of praktijk? Klik dan op deze link! (nog in opbouw)

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

-------------------------------------------------------------

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht