ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier astrologie: verwijdering van trefwoorden

Goed nieuws gericht aan allen die zich gekwetst voelden door de trefwoorden in de rubriek 'Horoscopie'.
door DIMschool vzw - dinsdag 23 juni 2015 2:51

Voor mensen, die aan Zelfkennis doen, zijn trefwoorden primordiaal, omdat ze te maken hebben met de persoonlijkheden, die vanuit de essentie van de mens zijn ontstaan, en door de planeten werden gekleurd. Om die reden is elke mens wat hij is, en kan hij tot niemand anders uitgroeien, tenzij hij de dingen bijschaaft - of, ze voor positieve doeleinden aanwendt. Zo kan een leiderstype uitgroeien tot een Mussolini of een Hitler, maar ook tot een Ghandi, bijvoorbeeld.

Natuurlijk zijn er eveneens tal van persoonlijkheden die werden verworven, en dus niets met essentie te maken hebben. Het is dan ook logisch dat de eigenschappen, die tot die oneigene persoonlijkheden behoren, niet in jouw horoscoop weer te vinden zijn.

Maar, uit de reacties van lezers bleek duidelijk dat men zich op de trefwoorden blindstaarde, zonder de teksten te lezen waarin ze voorkomen. Om die reden kwamen zeer vele trefwoorden veel té confronterend over, gewoonweg omdat ze niet in de context - waarin ze in wezen thuishoorden - werden gelezen.

Nochtans werden lezers duidelijk verwittigd. Zo stond er, onder andere te lezen: "Belangrijk is te beseffen dat elk kernwoord uit de context werd gehaald. Zo kan er in een tekst bijvoorbeeld staan: "In wezen ben je geen jaloers mens, integendeel. Voor jou mag de zon op iedereen schijnen, maar indien je met een jaloerse partner samenleeft, kunt je daar evenwel last van ondervinden."

"In dit voorbeeld komt het woordje 'jaloers' tweemaal voor. En, ondanks het feit dat je niet jaloers bent, verkrijgt het woordje 'jaloers' in dit geval als kernwoord onderaan toch nog het cijfer '1', enzovoorts".

Ook stond er:

"Jouw geboortehoroscoop op Spiritualia is niet verbloemd. Dat wil zeggen, dat je naast jouw positieve eigenschappen ook jouw minder positieve eigenschappen te lezen krijgt. Dit kan soms heel confronterend overkomen en kan bepaalde kanten van jezelf aan het licht brengen waarvan je voorheen niet bewust was.

Tot besluit: samen met jouw aanbetaling verklaar je je akkoord met het feit dat er dingen in kunnen staan die eventueel kunnen choqueren, maar bedoeld zijn om jou te laten inzien dat ze aangeboren zijn, en dus planetair werden beïnvloed. Enerzijds, kun je er dus niets aan 'doen' – maar, anderzijds, kun je er met-ter-tijd misschien wel controle over uitoefenen. Vooral, indien je de astrologische interpretaties van kinderen leest, kun je als ouder 'een oogje in het zeil houden' en bijsturen, misschien. Sterren en planeten dringen wel, maar ze dwingen niet."

Om een lang verhaal kort te houden: gelieve alles wat tot op heden op deze website over trefwoorden geschreven werd te vergeten - want, ze werden - godzijdank - eindelijk verwijderd.

Wél kun je nog immer bovenaan op de link 'Wie ben ik' klikken, en de allereerste regels van de interpretaties lezen van jouw persoonlijke horoscoop. Anderzijds, zijn het maar enkele woorden, die meestal deel uitmaken van enkele A-4 bladzijden. Het computerprogramma laat nu eenmaal niet meer woorden toe.

Het beste is dus om een klein bedrag in jezelf te investeren via de link, die je geheel onderaan vindt op de bladzijde van jouw astrologische interpretatie. Maar, natuurlijk kun je eveneens het internet afschuimen, omdat er veel dingen gratis worden aangeboden.

Ter informatie: de astrologische interpretatie is niet van Spiritualia, maar wordt door DIMschool samengesteld. Men zegge het voort ... :-) En, voor allen die interesse stellen in Zelfkennis, heb ik hieronder een beetje bladvulling toegevoegd. Al de anderen mogen natuurlijk meelezen. Geniet ervan!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht