ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Horoscoop uit 1979 gaat viraal vanwege extreem grof taalgebruik

En, wat is jouw sterrenbeeld?
door Tsenne Kikke - zaterdag 4 juli 2020 16:44

Een hilarische beschrijving van alle sterrenbeelden is viraal gegaan op Twitter omdat elk ‘type mens’ op een beledigende manier voorgesteld wordt. Zo meent de auteur dat Vissen over het algemeen sukkels zijn en Leeuwen pestkoppen.

Wie gelooft in sterrenbeelden weet dat het moment van jouw geboorte jouw karaktereigenschappen al voor een stuk zijn bepaalt. In 1979 maakte een onbekende schrijver een onverbloemde versie van de twaalf sterrenbeelden, gebaseerd op de bestaande ‘wetenschap’ daarover. Dat document werd op Twitter gedeeld en gaat met meer dan 500.000 likes en 250.000 retweets viraal.

Klopt dat van jou?...

WATERMAN (20 januari tot 18 februari): “Je hebt een inventieve geest en bent geneigd om vooruitstrevend te zijn. Je liegt heel vaak. Je maakt voortdurend dezelfde fouten omdat je dom bent. Iedereen vind jou een verdomde eikel.”

VISSEN (19 februari tot 20 maart): “Je hebt een levendige fantasie en denkt vaak dat je in het oog gehouden wordt door de VNI of de CIA. Je hebt geen invloed op jouw vrienden en mensen nemen het je kwalijk dat je pronkt met jouw macht. Je hebt weinig zelfvertrouwen en bent over het algemeen een sukkel.”

RAM (21 maart tot 19 april): “Je bent een voortrekker en je vindt dat de meeste mensen klootzakken zijn. Je bent opvliegend, ongeduldig en neemt niet graag advies aan. Je bent een lul.”

STIER (20 april tot 20 mei): “Je bent praktisch en volhardend. Je hebt een verbeten vastberadenheid om hard te werken. De meeste mensen vinden jou weerspannig en koppig. Je bent niets meer dan een verdomde communist.”

TWEELINGEN (21 mei tot 20 juni): “Je bent een snelle en intelligente denker. Mensen houden van je omdat je biseksueel bent. Je hebt de neiging om voor een veel te kleine inbreng erg veel te verwachten. Dit betekent dat je een gierigaard/kreng bent.”

KREEFT (21 juni tot 22 juli): “Je bent sympathiek en begrijpt andermans problemen, wat een sukkel van je maakt. Je stelt de dingen alsmaar uit. Dat is de reden waarom je altijd van een uitkering zult leven en geen sikkepit waard zult zijn. Iedereen die in een gevangenis zit is een Kreeft.”

LEEUW (23 juli tot 22 augustus): “Je beschouwt jezelf als een geboren leider. Anderen denken dat je een idioot bent. De meeste Leeuwen zijn pestkoppen. Je bent ijdel en kunt geen eerlijke kritiek verdragen. Je arrogantie is walgelijk. Leeuwen zijn dieven en klootzakken die het grootste deel van hun tijd spenderen door spiegels te kussen.”

MAAGD (23 augustus tot 22 september): “Je bent het logische type en je haat onenigheid. Die mierenneukerij is misselijkmakend voor jouw vrienden. Je bent emotieloos en valt vaak in slaap tijdens het vrijen. Maagden zijn goede buschauffeurs en pooiers.”

WEEGSCHAAL (23 september tot 22 oktober): “Je bent het artistieke type en hebt het moeilijk met de realiteit. Als je mannelijk bent, ben je een nietsnut. De meeste vrouwelijke Weegschalen zijn hoeren. Alle Weegschalen sterven aan een geslachtsziekte.”

SCHORPIOEN (23 oktober tot 21 november): “De ergste van de hoop. Je bent listig in het zakendoen en je bent niet te vertrouwen. Je gaat het grootste succes bereiken vanwege jouw compleet gebrek aan ethiek. Je bent een perfecte rotzak. De meeste Schorpioenen zijn moordenaars.”

BOOGSCHUTTER (22 november tot 21 december): “Je bent optimistisch en enthousiast. Je hebt een roekeloze neiging om op het geluk te vertrouwen omdat je geen talent hebt. De meerderheid van de Boogschutters zijn zatlappen. Nixon is een Boogschutter. Je bent de tijd van de dag niet waard.”

STEENBOK (22 december tot 19 januari): “Je bent conservatief en je hebt schrik om risico’s te nemen. Eigenlijk ben je een kippenstront. Er is nooit een Steenbok van belang geweest. Je zou jezelf van kant moeten maken.”

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren, opdat we online blijven?

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

- Ook doe je ons een groot plezier door naar onze webshop te gaan en er iets aan te kopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

En.., voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht