ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Oekraïne: zowel Rusland als China verkregen enkele waarschuwingen

Eigenlijk zijn die waarschuwingen eerder bedreigingen…
door Tsenne Kikke - zondag 26 februari 2023 19:56

In een interview met Duitse media beweerde Vadym Skibizkyj, het plaatsvervangend hoofd van de militaire inlichtingendienst van Oekraïne, dat zijn leger dit voorjaar tegen de Russische bezetters een tegenoffensief zal beginnen. De exacte timing zou afhangen van verschillende factoren, waaronder de leveringen van westerse wapens.

Hij benadrukte dat het doel van Oekraïne is om het hele grondgebied te bevrijden - inclusief schiereiland de Krim, dat al in 2014 door Rusland werd geannexeerd. "We zullen niet stoppen totdat we ons land terug hebben binnen de grenzen van 1991. Dat is onze boodschap aan Rusland en aan de internationale gemeenschap. Het is een van onze strategische militaire doelstellingen om te proberen een wig te drijven in het Russische front in het zuiden - tussen de Krim en het Russische vasteland." Ook sloot hij aanvallen op wapendepots in Russische gebieden bij de grens niet uit. "Vanuit die Russische wapendepots worden aanvallen op Oekraïne gelanceerd. Dit is een bedreiging voor, bijvoorbeeld, Charkov."

Hopelijk beseft die loslippige man dat een Poetin dit ook kan lezen, en dan ook de nodige voorzorgsmaatregelen zal nemen.

Dan hebben we nog de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko die vanaf dinsdag tot donderdag een officieel bezoek aan China zal brengen. Zoals je weet, is hij een dichte bondgenoot van Vladimir Poetin en kan dus als tussenpersoon optreden.

Waarschuwing of bedreiging?

Anderzijds hebben de Verenigde Staten China opnieuw gewaarschuwd om geen militaire steun te bieden aan Rusland. "Peking moet zelf beslissen hoe het verder gaat, of het militaire hulp biedt, maar als het die weg op gaat, zal dat voor China reële gevolgen hebben," verklaarde nationaal veiligheidsadviseur Jake Sullivan aan CNN. Volgens hem hebben de VS de Chinezen binnenskamers al gewaarschuwd over wat die gevolgen kunnen zijn.

"We zijn er zeker van dat de Chinezen overwegen om dodelijk materieel te leveren," aldus de veiligheidsadviseur. Bij ABC benadrukte hij nochtans dat er voorlopig zeker nog geen sprake is van een militaire steun vanuit Chinese hoek, maar Peking heeft de optie ook nog niet uitgesloten.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht