ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Poetin: "Stuur geen troepen naar Oekraïne!"…

Een gewaarschuwd mens is er meerdere waard…
door Tsenne Kikke - donderdag 29 februari 2024 17:03

Poetin waarschuwde het Westen om geen troepen naar Oekraïne te sturen: “Wij hebben wapens die hun grondgebied kunnen treffen.”

“Dat Rusland Europa wil aanvallen, is complete onzin,” zei Poetin vandaag. Tegelijk sprak hij tijdens zijn jaarlijkse speech tot het parlement ook dreigende taal, in het bijzonder tegenover bondgenoten van Oekraïne, die grondtroepen naar het land zouden sturen. “De gevolgen voor indringers zullen tragisch zijn. We hebben wapens die doelen op hun territorium kunnen aanvallen, dat is duidelijk. Dat is een reële dreiging. Begrijpen ze dat niet? Ze zijn vergeten wat oorlog betekent.”

Hij zei ook dat het Westen Rusland meesleurt in een wapenwedloop. Hij herhaalde zijn beschuldiging dat het Westen Rusland van binnenuit probeert te vernietigen. Verder sprak Poetin ook over de banden met de Verenigde Staten, en zei dat Moskou klaar is voor een dialoog met de Verenigde Staten over strategische stabiliteit, maar verwierp alle pogingen om Rusland tot gesprekken te dwingen.

Ook zij hij dat Rusland geavanceerde wapensystemen heeft, waaronder hypersonische Zircon-raketten, en dat het land het militaire voordeel heeft in Oekraïne.

Volgens hem hebben Russische bedrijven de afgelopen twee jaar miljarden naar goede doelen verzonden. Hij zei dat mensen pakketten naar de frontlinie stuurden om de soldaten te steunen die in Oekraïne vechten, waaruit blijkt dat “het hele land achter hen staat”.

Hij verwees ook naar de politieke eenheid van Rusland, wat een belangrijke pijler zou zijn, en gaf aan dat hij niet zal toestaan dat iemand zich met binnenlandse aangelegenheden bemoeit.

Hij nam ook de tijd om traditiegewijs kritiek te geven op het Westen. Zo zei hij dat het Westen een “decadente staat” wilt creëren, maar in plaats daarvan hebben ze “verloren”. Poetin blijft Rusland en zijn volk prijzen door te zeggen dat er een “eeuwenlange eenheid” is die een onoverwinnelijke kracht heeft gecreëerd. Hij noemde Rusland ook een “steunpilaar van de democratie”.

Bron: GVA

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

En, dan hebben we nog een 400-tal sterk afgeprijsde boeken!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht