ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Het is alsof we computerspelletjes aan het bekijken zijn…

En de oorlog woedt alsmaar verder…
door Tsenne Kikke - zondag 11 juni 2023 16:52

Gewoonweg omdat twee 'machthebbers' geen vrede met elkaar kunnen sluiten, sterven er aan beide fronten elke dag mensen van vlees en bloed. Anderzijds zijn er stervelingen bij die hun leven vrij-wil-lig voor hun land willen opofferen. Sommigen onder hen stellen aan zichzelf de vraag: "Wat doe ik hier nog?..."

Wij kunnen vanuit vanuit een veilige thuis veel dingen aanschouwen en ondertussen hopen dat die gekte niet naar hier overwaait.

Gisteren waren er beelden opgedoken die lieten zien hoe Oekraïense troepen een Russische positie aanvielen. Ze toonden een glimp van wat er op dat moment in de vuurlinies afspeelde.

Zo was er te zien hoe drie wagens over een groene vlakte aangescheurd kwamen. Ze stopten vlak voor de Russische positie en lieten een tiental soldaten uitstappen. Hoewel de Russen hen beschoten, rukten ze meteen op en beantwoordden ze de kogelregen door zelf te schieten en enkele granaten te gooien. Het maakte dat de Russen zich in de beschutting van hun loopgraven terugtrokken.

Het Russische leger deelde gisteren dan weer een video die aanvallen op Oekraïens legermaterieel in Zaporizja toonde, de plaats waar Kiev zijn tegenoffensief concentreert. Volgens de Russische minister van Defensie, Sergej Sjojgoe, heeft Rusland al vier Duitse Leopard-tanks vernietigd, en Oekraïne heeft ook vijf infanteriegevechtsvoertuigen van Amerikaanse makelij verloren.

De Oekraïense strijdkrachten hebben nochtans volgens inschattingen van westerse deskundigen in hun offensief tegen het Russische leger plaatselijke successen geboekt. Het Oekraïense leger meldde vandaag dat het dorp Blagodatne in het zuidoosten van land heroverd werd. Het Oekraïense offensief speelt zich naar verluidt op vier delen van het front af. Het Russische leger zei van zijn kant dat de aanvallen in de gebieden van Zaporizja en Donetsk en in de stad Bachmoet succesvol afgeslagen waren.

"Acties in het tegenoffensief en defensieve acties vinden plaats in Oekraïne. Ik ga er niet in detail over treden," zei Zelenski tijdens een persconferentie. "We moeten vertrouwen hebben in onze militairen en ik vertrouw hen."

Geen beelden van computerspelletjes...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht