ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Komt er in Rusland een militaire staatsgreep?

Dat beweerde Abbas Gallyamov althans…
door Tsenne Kikke - woensdag 1 februari 2023 21:28

Elke mens loopt met eigen overtuigingen rond - en, de ene denkt het beter te weten dan al de anderen. Zo zei Abbas Gallyamov in gesprek met CNN dat hoe langer de oorlog duurt, hoe groter de kans wordt dat er  in Rusland een militaire staatsgreep wordt gepleegd.

“Hij wordt steeds emotioneler”, zei Gallyamov. “Eerder was hij erg logisch en rationeel. Hij kon zijn emoties gemakkelijk beheersen. Nu handelt hij onlogisch. Aan zijn acties zie je dat hij fouten maakt. Hij promoveert iemand en een enkele maanden later degradeert hij ze opnieuw. Hij lijkt verloren. Hij weet dat hij moet handelen, maar hij weet niet hoe.”

Naarmate de Russische verliezen in Oekraïne toenemen en het land ontberingen ervaart als gevolg van de westerse sancties, zullen de Russen iemand zoeken om hem hiervan de schuld te geven, benadrukte Gallyamov. “De Russische economie verslechtert. De oorlog is eigenlijk al verloren. Er keren steeds meer overleden mensen terug naar Rusland. Dus zullen de Russen meer moeilijkheden tegenkomen en proberen een verklaring te vinden waarom dit gebeurt, rondkijkend naar het politieke proces en ze zullen antwoorden met: ‘Dit komt omdat ons land wordt bestuurd door een oude tiran, een oude dictator’.”

Een militaire staatsgreep binnen een termijn van twaalf maanden is hierom volgens hem een reële kans. “Over een jaar, wanneer de politieke situatie verandert en er een echt gehate impopulaire president aan het hoofd van het land staat en de oorlog echt impopulair is, en ze daarvoor bloed moeten vergieten, wordt een staatsgreep op dat moment een reële mogelijkheid,” voegde hij eraan toe.

Gallyamov zei ook dat hij gelooft dat Poetin de presidentsverkiezingen, die gepland staan ​​voor maart 2024, zal annuleren. “Gebaseerd op zijn acties, zou hij echt de verkiezingen kunnen annuleren. Zonder een overwinning op Oekraïne krijgt hij het moeilijk bij de Russen. De Russen hebben hem niet nodig als hij niet sterk is. Hij zou echt een staat van beleg kunnen afkondigen en de verkiezingen kunnen annuleren.”

Dat weten we dan ook weeral... laugh

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht