ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Zelenksy blijft alsmaar druk op de NAVO uitoefenen

… maar er is ook veel tegendruk.
door Tsenne Kikke - maandag 23 januari 2023 1:29

Duitsland wordt zwaar onder druk gezet over levering tanks aan Oekraïne: “Besluiteloosheid doodt onze burgers...” Dit, terwijl Rusland waarschuwde voor een “catastrofe” en een “tragedie van wereldformaat” als Duitsland tanks levert aan Oekraïne...

Op de vraag wanneer de beslissing over de eventuele levering van Leopard-tanks aan Oekraïne zou vallen, antwoordde de nieuwe Duitse minister van Defensie Boris Pistorius: “We voeren hierover een zeer intensieve dialoog met onze internationale partners, in de eerste plaats met de Verenigde Staten.” Maar we konden reeds lezen, dat...

- Oekraïne de verhoopte tanks (nog) niet kreeg uit vrees dat ze Krim binnenvallen en Rusland in overdrive gaat - en,

- de Duitse wapenproducent Rheinmetall wees er al op dat het - vanwege opknapbeurten - slechts in 2024 opgeknapte Leopards kan leveren.

- Boris Pistorius wil in de nabije toekomst alvast op bezoek naar Oekraïne. “Het staat vast dat ik snel naar Oekraïne zal reizen. Vermoedelijk al binnen de eerste vier weken...” 'k Zou zeggen: maak er acht van.

Anders gezegd: Duitsland is nog niet van plan de ‘tankcoalitie te vervoegen. In wezen moet er momenteel rond de pot worden gedraaid, en wel met recht en rede - want,...

Vjatsjeslav Volodin, de Russische parlementsvoorzitter van de Doema, waarschuwde voor een “tragedie van wereldformaat” als bondgenoten van Oekraïne Duitse Leopard 2-tanks leveren aan Kiev.

“De levering van offensieve wapens aan het regime in Kiev zal leiden tot een wereldwijde catastrofe”, schreef Volodin zondag op zijn Telegram-kanaal. Rusland zou nog “krachtiger wapens” gebruiken indien de VS en de NAVO-landen wapens aan Kiev zouden leveren, waarmee gebieden kunnen worden heroverd, zei hij.

Volodin wees erop dat Rusland aanvallen op de vier geannexeerde gebieden - Donetsk, Loegansk, Zaporizja en Cherson - zal beschouwen als aanvallen op Russisch grondgebied. Leden van de Duitse Bondsdag en parlementen in andere landen moeten zich volgens de parlementsvoorzitter “bewust worden van hun verantwoordelijkheid tegenover de mensheid”.

“Dergelijke beslissingen zouden leiden tot een “verschrikkelijke oorlog” met heel andere gevechten dan voorheen. “Rekening houdend met de technologische superioriteit van Russische wapens, zouden politici in het buitenland die dergelijke beslissingen nemen, moeten begrijpen dat dit kan eindigen in een tragedie van wereldformaat die hun landen zal vernietigen”, aldus Volodin.

Ondertussen bracht de Britse ex-premier Boris Johnson een verrassingsbezoek aan Oekraïne. "Het lijden van de bevolking van Oekraïne duurt al veel te lang," aldus Johnson. "De enige manier om deze oorlog te beëindigen is dat Oekraïne wint - en wel zo snel mogelijk. Dit is het moment om door te gaan en de Oekraïners alle middelen te geven die ze nodig hebben om de klus te klaren. Hoe sneller Poetin faalt, hoe beter voor Oekraïne en voor de hele wereld."

Zo zien we dat al het bestaande enkel en alleen maar dreigt te escaleren... Blijven afwachten dus - want ooit komt er ook aan die oorlog een einde.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht