ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

'The Witcher: Blood Origin' vanaf 25 december op Netflix!

The Witcher (ook wel bekend als De Hekser) is een fantasyserie bestaande uit korte verhalen en romans geschreven door de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski.
door Tsenne Kikke - maandag 5 december 2022 18:09

Het computerspel 'The Witcher' heb ik ooit bekeken, maar nooit gespeeld - gewoonweg; omdat het véél te langdradig is en daardoor de reeds slapende mens nog dieper in zijn verbeeldingswereld doet wegzakken. Toegegeven: ooit was er een tijd dat ook ikzelf van fantasierijke films hield, zoals die over Superman, Batman, Thor, en zo meer, maar tegenwoordig kan zelfs een Star Trek, Star Wars en consoorten me niet meer bekoren. Eigenlijk vind ik ze nu kinderachtig en puur tijdverlies. 'The Witcher: Blood Origin', een vervolg op de originele reeks, zal ik misschien weleens zien als het ooit op het tv-scherm verschijnt.

Maar dat sluit niet uit dat jij, beste lezer, een Netflix-abonnement afsluit om 'The Witcher: Blood Origin' vanaf 25 december te kunnen bekijken.

Het speelt zich af tijdens de 'gouden eeuw' van de elven; dit, gedurende een periode waarin een 'onverwoestbaar imperium' de inwoners van het Continent onderdrukt. Indien je de originele serie gezien hebt: 1.200 jaar eerder.

In deze nieuwe prequelserie vechten zeven uiteenlopende personages tegen dit regime. Bovendien zal je kunnen zien hoe het eerste prototype Witcher ontstaan is en hoe de wereld van de mensen, monsters en elfen samensmolt tot één. In de trailer wordt daarnaast naar een monster van de slechterik verwezen, dat vermoedelijk te sterk is voor de helden van het verhaal.

De hoofdrollen zijn onder meer weggelegd voor Michelle Yeoh (Scian), Sophia Brown (Éile), en Laurence O'Fuarain (Fjall). Opvallend genoeg komt er in de trailer ook een personage uit de eerste Witcher-serie van Netflix voor, namelijk: Jaskier, wederom vertolkt door Joey Batey. In deze rol is hij te zien als een naverteller en komt hij veel 'krachtiger en aangrijpender' over dan voordien.  Wel is het niet duidelijk of het om een voorproefje van de 'toekomst' van het Witcher-universum gaat, of dat de troubadour, bijvoorbeeld, door de in de trailer getoonde monolieten kan tijdreizen.

Hoor Joey Batey bezig, en hoe hoe zich met zijn rol identificeerde...

Netflix bevestigt daarnaast dat 'The Witcher: Blood Origin' minder afleveringen krijgt dan voorheen gesuggereerd. Bij de oorspronkelijke aankondiging werd gesproken over zes. Ook op IMDb staan zes afleveringen vermeld. Netflix liet in de teaser en de recente trailer daarentegen weten dat het om een vierdelige miniserie gaat.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je een (bak)steentje bijdraagt, mogen we jouw naam hieronder publiceren? -

Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht