ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Godsdiensten: Sommige menstypen willen worden beetgenomen…

Hoe een dode opnieuw tot leven op te wekken…
door Tsenne Kikke - maandag 11 maart 2019 15:29

Een 14-tal dagen geleden hield ik een gesprek met een vrouw van rond de 40 jaar oud, en heel toevallig werd er een 'spiritueel thema' aangeraakt. Ikzelf wist dat wat ze erover zei op pure verbeelding en onwaarheden berustte, en toen ik haar vroeg waar ze die 'kennis' vandaan haalde, beet ze bijna mijn neus af door te antwoorden: "Ik heb dat altijd geweten!". Ze zei het dus op een zodanige manier, dat ik aanvoelde dat ik er goed aan deed om er maar niet dieper op in te gaan. Zó fanatiek klonk haar afsnauwende uitlaat, en liet ik haar veiligheidshalve dus in haar - volgens mij - meest stupide 'wijsheid'.

"Ik heb dat altijd geweten!"...: een dooddoener, nietwaar? In elk geval kan je er weinig of niets tegen inbrengen.

Ik schreef het reeds eerder: mensen, die in de meest absurde dingen geloven, zullen er alles aan doen om onwaarheden in zogezegde 'waarheden' trachten om te zetten, en zelfs - indien nodig -  met zelfgefabriceerde bewijzen komen aanrukken, teneinde anderen in hun leugenachtige verbeeldingswereld mee te sleuren.

Toegegeven: zeer veel mensen willen worden beetgenomen. Hun geaardheid laat niets anders toe.

Opstanding uit de dood

Zo maakte vorig weekend een Zuid-Afrikaanse pastoor zich belachelijk nadat hij na de misviering zogezegd een afgestorven persoon opnieuw leven inblies... Ik corrigeer mezelf: hij maakte zich belachelijk in de ogen van mensen uit de buitenwereld, niet in de ogen van de aanwezigen.

De man uit Johannesburg, Alph Lukau genaamd, vond er dus niets beter op dan een opstanding uit de doden te veinzen. Zo liet hij een kist uit een lijkwagen weghalen, opende het deksel (dat niet was toegenageld, noch vastgevezen) ervan, waarop hij daarna tot grote verbazing van zijn honderdtallen verbijsterde parochianen een ritueel in de naam van Jezus uitvoerde. Aldaar wordt het de 'Resurrection Challenge' genoemd.

En, natuurlijk kwam het 'lijk' na enige tijd tot leven..., waarvan het onomstotelijke bewijs hieronder wordt gegeven. Zelfs de broer van de uit de dood opgewekte man, evenals de huisbazin, konden het ter plaatse bevestigen Wat wil je nog meer als bewijs?....

Die Alph Lukau is één van de rijkste pastoors ter wereld, en één van de grootste bedriegers waarvoor simpele geesten vallen. Natuurlijk vind je dergelijke charlatans ook in onze gewesten; charlatans, die zich in verschillende disciplines hebben gespecialiseerd om mensen in dingen te laten geloven, die op leugens zijn gebaseerd. Welke disciplines?...

Zoek ze voor jezelf uit - want, je kunt in jouw leven slechts waarheden ontdekken indien je jezelf volledig van de leugens op de hoogte hebt gesteld. Anders gezegd: die leugenaars zijn er ook nodig - net als er duivels naast engelen moeten bestaan.

Nota: vanaf 3:20 kan je in onderstaande videoclip zo en dan zien dat de 'dode' zijn tong tijdens het ademhalen beweegt. In mijn opinie werd hij voordien gehypnotiseerd, en in elk geval was die man in leven toen hij in die kist uit de lijkwagen werd verwijderd.

Tot besluit: Elliot's naam is niet Elliot, maar Brighton Moyo.

Ondertussen werd hij opgepakt, en een rechter zal zich over de zaak moeten uitspreken. Het meest ongelooflijke is, dat Brighton Moyo blijft beweren dat hij écht gestorven was...

Ik schreef het reeds eerder: mensen, die in de meest absurde dingen geloven, zullen er alles aan doen om onwaarheden in zogezegde 'waarheden' trachten om te zetten, teneinde anderen in hun leugenachtige verbeeldingswereld mee te sleuren. Hoed je voor hen!

Maar hoe, indien een mens zowel onwetend evenals lichtgelovig van aard is?...

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Niet enkel en alleen om de kosten te helpen dragen, maar vooral om een budget te vergaren waardoor deze website naar buiten toe beter kan worden gepromoot.. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro tot en met 500 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

(Meer info daarover ?)

( - Ook op: kllk hier - )

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht