ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Kaartleggen: de gave om iemands toekomst te voorspellen ?

Kaartleggen gebeurt met zowel een gewoon pak speelkaarten, of met speciale tarotkaarten.
door Tsenne Kikke - zondag 4 november 2012 0:04

Kaartleggen is de gave om met behulp van een pak gewone speelkaarten, of tarotkaarten, iemands toekomst te voorspellen, bijvoorbeeld. De kaarten vertellen niet enkel en alleen dingen die zich in de toekomst zullen voordoen, maar laten ook de zaken zien die zich in het verleden hebben voorgedaan, en ze geven bovendien een beeld weer van de huidige situatie.

In het kaartleggen bestaan er diverse legpatronen. De meest bekende kaartleggingen zijn 'Heden-Verleden-Toekomst', de Ellips, en het Keltisch Kruis, waarbij deze laatste tien kaarten worden gelegd, die meer verklaren over de oorzaak en achtergronden van het vraagstuk, de huidige situatie, de invloed van derden en de ontwikkelingen in de toekomst.

Nota: We zijn volop onze Encyclopedia Spiritualia aan het aanvullen... Heb je ooit zélf op de één of andere manier ervaringen opgedaan met Kaartleggen? Of, weet je er iets meer over te vertellen? Laat het ons weten via 'Mijn Commentaar' hier onderaan.

Interessante, reclameloze bijdragen, met een encyclopedische inhoud, en bijgevolg: een meerwaarde voor onze lezers, komen in onze rubriek Encyclopedia Spiritualia terecht, waarvan hier de link!

Eender wat op reclame lijkt, wordt automatisch verwijderd. Hopelijk kun je hier enig begrip voor opbrengen. Want, indien jij het doet, zullen de duizenden anderen het ook doen, nietwaar?

Stel je interesse in reclame en naar meer naambekendheid? Klik dan even op deze Zoek&Vind link.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht