ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Zal Boris Nadezjdin de plaats van Poetin kunnen innemen?…

Boris Nadezjdin: "Het is onaanvaardbaar dat tientallen miljoenen mensen in Europa lijden en het is vreselijk dat zoveel mensen omkomen…"
door Tsenne Kikke - donderdag 1 februari 2024 19:00

Het Nederlandse duidingsprogramma ‘Nieuwsuur’ had een interview met Boris Nadezjdin. “Er moet vrede en vrijheid zijn in Rusland. Wat we hier de speciale operatie noemen, moet beëindigd worden”, vertelde de anti-oorlogskandidaat. “Het is onaanvaardbaar dat tientallen miljoenen mensen in Europa lijden en het is vreselijk dat zo veel mensen omkomen.”

Boris Nadezjdin bezorgde 25 dozen vol handtekeningen aan de kiescommissie. Nu die benodigde aantal handtekeningen van minstens 100.000 werd ingeleverd, is het maar de vraag of de kiescommissie zijn kandidatuur zal goedkeuren voor de Russische presidentsverkiezingen die plaatsvinden van 15 tot 17 maart. De kiescommissie heeft hiervoor tien dagen de tijd. Vaak worden er bij kandidaten van de oppositie procedurefouten ingeroepen.

Nadezjdin, die ook de autoritaire ontsporingen van huidig president Vladimir Poetin aanklaagt, is al zo’n dertig jaar actief in de politiek. “Onder Poetins bewind zijn de instellingen van de moderne staat vernietigd. We hebben geen onafhankelijk parlement. Maar eerste besluit wordt om Navalny, Jasjin en Kara-Moerza vrij te laten uit de gevangenis.”

Kentering

In de samenleving bespeurt hij een kentering. “In het begin steunde een groot deel van de Russen de speciale operatie. Velen dachten dat het Russische leger Oekraïne snel zou verslaan en Zelensky de benen zou nemen en dat Europa Oekraïne niet zou steunen. Maar nu blijkt het tegendeel. Hoe langer het conflict duurt, hoe meer mensen beseffen dat er een einde aan moet komen. Niet alleen in Rusland, ook in Oekraïne en zeker ook in Europa.”

Ook al is er meer aandacht voor hem, toch zou hij niet veel kans maken om Poetin te verslaan. Desondanks gelooft de politicus toch in zijn kansen. “Ik hoop dat 17 maart misschien het einde, het begin van het einde van het Poetin-tijdperk inluidt”, zei de zestiger. “Hoe langer het duurt, hoe meer mensen me steunen. Ik denk dat ik uiteindelijk de president van Rusland word. Het lijkt me sterk dat Poetin nog zes jaar aanblijft.”

Tot besluit

Rusland telt iets van een 144 miljoen inwoners waarvan er iets van een 105.000 een ondersteunende handtekening hebben geplaatst. Enerzijds is Nadezjdin relatief onbekend bij het grote publiek en bovendien mist hij elke vorm van charismatische uitstraling. Ondanks het feit dat hij van mij gerust mag winnen, is zijn slaagkans 0 % vrees ik...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

En, dan hebben we nog een 400-tal sterk afgeprijsde boeken!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht