ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Het is alsof niemand mag weten dat er misschien een nieuwe wereldoorlog op komst is - 2

Reeds in 2007 waarschuwde Poetin het Westen en in juni 2016 herhaalde hij zich.
door Tsenne Kikke - zaterdag 27 augustus 2022 20:04

Heel toevallig stootte ik op een artikel dat ik op woensdag 3 augustus 2016 op deze website plaatste. Juist! Precies 7 jaar geleden! Het gaf reeds de gedachtengang van Poetin weer. Hopelijk hoeven we er niet al te zwaar aan te tillen...

Reeds in juni 2016 waarschuwde de Russische president Poetin voor rampzalige dingen die al geruime tijd in de lucht hangen, maar het meest vreemde is, dat de media er al die tijd niets over heeft vermeld. Dit is dan ook het bewijs dat Poetin gelijk heeft wanneer hij zegt: "Ik weet niet hoe ik het Westen kan bereiken om iedereen te laten inzien dat de reguliere media de dingen die ik zeg verzwijgt."

Vladimir Poetin: "En zover zijn we, dat de USA zijn rakettenschild heeft geplaatst in Roemenië. Steeds onder het motto dat ze zich moeten verdedigen tegen de Iraanse nucleaire dreiging. Welke Iraanse nucleaire dreiging? Er is helemaal geen dreiging. Maar afweersystemen voor raketten blijven verder geplaatst worden, en ze worden voorzien van raketten die nu reeds 500 km ver kunnen vliegen. Heel binnenkort zelfs 1.000 km. Het systeem zou preventief zijn tegen agressie. Dat is niet waar. Hun raketten-afweer-systeem is slechts één element in hun hele systeem van militair aanvallend potentieel. Het werkt als deeltje om aanvallende raketten te kunnen lanceren. Eén systeem blokkeert een aanval, het ander systeem lanceert een zware raket, het derde systeem blokkeert een mogelijke nucleaire bom en hun vierde systeem gooit een nucleaire bom als antwoord. Dit zou allemaal heel snel gaan en zelfs Roemenië zelf zou niet weten wat er aan het gebeuren is. Of denk je dat ze Roemenië gaan toestemming geven om zelf één schot te lossen?"

Poetin: "Het is thans simpel hoe het werkt. Waar de ene kant dominant wordt in militair potentieel, en de eersten willen zijn om zulke krachten te kunnen gebruiken, moet de andere toekijken. In 2002 heb ik gezegd dat ik zulke zaken niet zou gaan ontwikkelen en gebruiken omdat het heel duur is en je ook niet weet hoe ze zouden werken. Wij hebben een andere optie genomen en hebben wapens laten ontwikkelen die ons in de regio genoeg evenwicht zouden geven. De Amerikanen waren het hier mee eens: 'Ons wapenschild is niet tegen jou en jouw wapenaanmaak is niet tegen ons.' De tijden waren anders in de vroege 2000's. De economie stuikte in elkaar, burgeroorlog en de oorlog tegen terrorisme in onze Kaukasus regio, vernietiging van onze militaire complexen,... Men dacht nooit dat Rusland ooit terug een militaire grootmacht kon worden. Men nam aan dat wat er nog over was van de Sovjet-Unie verder zou achteruit gaan. Dus uiteraard mochten wij maar wat aanmodderen met onze wapens. Nu al onze militaire infrastructuur gemoderniseerd is, piepen ze anders."

Poetin: "Hoe komt het dat jullie burgers niets weten over de dreiging die er is? Over het reële gevaar van oorlog? Daar maak ik me zorgen over. Hoe kunnen jullie, journalisten, niet begrijpen dat de wereld in een onomkeerbare andere richting is geduwd door de USA? Jullie doen alsof er niets aan de hand is en jullie burgers worden niet geïnformeerd. Heel het rakettenschild wordt goed gepraat als zijnde een verdedigingssysteem. Maar dat is niet waar. Wij voelen ons in groot gevaar. Wij moeten ons verdedigen en dat zal weer aangekondigd worden als Russische agressie, maar niets is minder waar. Het is precies het evenwicht tussen ons militair vermogen dat veiligheid garandeerde de voorbije 70 jaar. Hoe de USA dat zomaar heeft durven herverdelen, snap ik niet. Ik denk dat dit heel gevaarlijk is, ik ben er zelfs zeker van."

Ook Gorbatsjov, de president die in 1989 de val van de Berlijnse muur toeliet, is furieus: "Het Westen heeft zich niet gehouden aan afspraken die toen werden gemaakt! De uitbreiding van de NAVO naar het Oosten, de opdeling van Joegoslavië, de Kosovo-oorlog en de eenzijdige erkenning van de afvallige Servische provincie als onafhankelijke staat, de uitvoering van plannen voor een raketschild,... De wereld lijkt af te stevenen op een nieuwe (koude) oorlog!"

We kunnen dus stellen dat de spanningen hoog oplopen. Of je het er nu mee eens bent of niet, we vragen ons wel af waarom we daar zo weinig over horen of lezen in onze gewesten. Het lijkt alsof we dat niet mogen weten. Erdogan in Turkije en de verkiezingsstrijd in de USA...: daarmee worden we om de oren geslagen. Maar, dat we aan de vooravond staan van een mogelijke oorlog, daar weten wij niets van. Om er een beetje bang van te worden...

Bron: Clint.be

Ook Alex Jones brak de westerse media af, omdat het de waarschuwingen, die Vladimir Poetin uitsprak, in de doofpot tracht te steken. Op 17 juni 2016 nodigde Poetin buitenlandse jounalisten in Sint-Petersbrg uit, en deed geen één van hen twijfelen over het feit dat de wereld in een gevaarlijke richting aan het opgaan is; en wel een richting, die in een nucleaire oorlog kan uitmonden.

Hopelijk komt er geen WOIII, maar stel dat die toch uitbreekt, wat gaan wij - of, in het bijzonder: jij - eraan 'doen'?

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je een (bak)steentje bijdraagt, mogen we jouw naam hieronder publiceren? -

Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht