ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Over een écht liefdesverhaal dat sowieso niet van deze wereld is…

Extra breinvoeding voor ufo-gelovigen.
door Tsenne Kikke - woensdag 25 mei 2022 20:11

Sommige mensen lopen - zonder het zelf te beseffen - met een wereldvreemde stoornis rond. Enerzijds niet de moeite waard om er een blog aan te wijten, maar anderzijds mag de actrice Abbie Bela er wel een eenmalige uitzondering op maken.

Abbie Bela, die nu onder de naam Emanuela Rose door het leven gaat, haalde vorig jaar het nieuws nadat ze beweerde dat ze was ontvoerd door buitenaardse wezens - en op termijn ontwikkelde zich een onverwachte romance tussen haar en één van haar interstellaire ontvoerders. Nu, een jaar later lijkt de lange-afstandsrelatie nog steeds stand te houden, want tijdens een optreden in het Britse tv-programma 'This Morning' gaf ze nieuwe inzichten in haar nogal onorthodoxe, meest eigenaardige relatie.

Eigenlijk is het een liefdesverhaal dat niet van deze wereld is...: letterlijk. Emanuela Rose beweert dat ze haar vriend Emanuel voor het eerst ontmoette toen een UFO voor haar slaapkamerraam verscheen om haar te ontvoeren. Eenmaal aan boord ontmoette ze vijf geavanceerde buitenaardse wezens - afkomstig uit het Andromedastelsel - waarvan er één haar daarna regelmatig begon te bezoeken en sindsdien haar minnaar is geworden. Ze gaat al meer dan een jaar met hem om en is er klaar voor om zijn aanzoekvraag te aanvaarden. Ze zei daarbij dat haar buitenaardse minnaar haar 'zielsverwant' is en een véél betere minnaar dan alle aardse mannen.

De kracht van verbeelding

"Ik was mannen beu, voor mij waren ze uitschot geworden, en maakte er online grapjes over. Zo typte ik dat ik graag wilde dat een buitenaards wezen me zou komen ontvoeren. Ik begon toen elke nacht van wit licht te dromen. Op een nacht zei een stem in mijn droom: "Wacht op de gebruikelijke plek". De volgende avond, zat ik naast mijn open raam. Terwijl ik in slaap viel, verscheen er daarbuiten een vliegende schotel. Er was een heldere groene straal die me naar die UFO bracht,..."

Bela beweerde dat haar ontvoerders op mensen leken, maar lang en slank waren. De ontmoeting duurde slechts 20 minuten, waarna ze veilig huiswaarts keerde.

Tijdens het interview...

... zat Abbie met haar buitenaardse vriend 'Emanuel' in de studio.

"Ik zou hem graag aan jullie willen voorstellen, maar om veiligheidsredenen, je weet hoe het is op aarde, Area 51, ... we hebben allemaal de verhalen gehoord... Ik wil niet dat hij ergens op een plaat ligt en dat er op hem geëxperimenteerd wordt," zei ze. "Dus laat hij niet zijn echte gelaat zien, hij kan alleen met mij naar shows komen in de vorm van deze pop, maar het is slechts een symbolische representatie van mijn vriend."

 "Als ik hem mis, ... bijvoorbeeld: als hij met zijn UFO-dingen bezig is - want hij is een kapitein - en in zijn schip rond de aarde cirkelt en zo, dan heb ik gewoon dit poppetje om me aan hem te laten herinneren, zodat ik hem niet mis."

Abbie zei dat haar buitenaardse partner liever anoniem blijft, maar dat hij 'Paul' mag worden genoemd. "Hij is niet van deze wereld, ik denk dat wat ik het leukst aan hem vind is dat hij niet is zoals Aardse mannen, dus: hij liegt niet. Aliens kunnen niet liegen," ging ze verder. "Ze hebben gewoonweg geen vooroordelen, dus hij heeft niet dezelfde soort seksistische overtuigingen die veel aardse mannen hebben. En wat hij leuk aan mij vindt is dat ik anders ben, en ik denk dat ik ruimdenkend genoeg ben om met hem uit te willen. Het is als een zielsverwantschap."

Ze zei eveneens dat hun seks niet van deze wereld is - en, dat ze nooit meer met een mens zal vrijen. "Als je eenmaal een buitenaards relatie hebt, vergeet je de aardmensen. Iedereen die geïnteresseerd is in het daten van mannen, en mannen moe is, raad ik aliens aan. Aliens leven op licht en pure energie. Daardoor kunnen we wel niet tot het uiterste gaan, want dat zou me doden. Vergeleken met aardbewoners is alles een miljoen keer sterker..." Maar angstvallig voegde ze eraan toe dat ze niet te veel kon zeggen voor het geval de FBI zou meeluisteren...

Best is om ze zélf te aanhoren...

Een kijker zei: "Ze is verliefd op een alien, wiens 'wezen' in een opblaasbare alien zit?... Ben ik stoned!?"

Een ander voegde eraan toe: "Een deel van mij denkt 'als ze gelukkig is, wat maakt het uit dat ze denkt dat ze met een alien uitgaat, ze doet niemand kwaad', en het andere deel van mij heeft echt medelijden met haar omdat ze compleet in de waan is, wat triest is."

Iemand anders spuwde zijn gal uit: "Waar kijk ik naar? Verliefd op een opblaasbaar buitenaards wezen? Deze vrouw heeft hulp nodig, geen publiciteit. Deze show is zeker bergafwaarts gegaan de laatste paar maanden."

Feits is dat alien ontvoeringtheorieën nu al enkele decennia de steunpilaar zijn van buitenaardse studies en sciencefiction films. Deze theorieën, waarvan sommige bizar van aard zijn, hebben de verbeeldingswereld aangewakkerd van miljoenen mensen en onderzoekers over de hele wereld aangaande het bestaan van buitenaardse wezens die onze Aarde bezoeken - of, zelfs hier tussen ons zouden rondlopen. Geloof het, of niet.

Wist je, beste lezer...,

...dat van al de duizenden maandelijkse bezoekers praktisch niemand de blogs met anderen - via Facebook of Twitter, bijvoorbeeld - deelt?... Kan jij daar iets aan doen??? Al bij voorbaat bedankt!

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je een (bak)steentje bijdraagt, mogen we jouw naam hieronder publiceren? -

Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht