ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Britse vrouw zegt dat blauwe plekken het bewijs zijn van haar 52 buitenaardse ontvoeringen

Hoe geloofwaardig zijn de verzinsels van Paula Smith?…
door Tsenne Kikke - vrijdag 14 mei 2021 21:06

Ondanks een duidelijk gebrek aan enig welk wetenschappelijk bewijs blijven samenzweringstheoretici alsmaar beweren dat buitenaardse wezens de Aarde al millennia lang bezoeken en dat de ongewone UFO-waarnemingen in verschillende delen van de wereld een teken zijn van hun bestaan. Een nieuwe ongelooflijke theorie - van een Britse vrouw, die beweert dat zij meer dan 50 keer door buitenaardse wezens is ontvoerd - voegde extra voeding aan het gesprek toe.

Dat mensen denken dat aliens onze Aarde bezoeken, is hun goed recht. Maar, dat ze hun zelfverzonnen verhalen - of, noem het 'hallucinaties' vanwege de verknipte werkzaamheden van hun brein - aan ons trachten op te dringen, vind ik niet juist. Vooral, omdat ze dan de verbeeldingswerelden van de bestaande ufonauten versterken. Zo van: "Zie je wel, Marie, dat aliens bestaan!"

En, als ze bestaan, komen ze alvast niet vanuit onze eigen Melkwegstelsel. Misschien wel van een ander dichtstbijzijnde sterrenstelsel? Zoals de Andromedanevel, bijvoorbeeld?

Ik vermeldde daarover reeds eerder dat die ongeveer 2,54 miljoen lichtjaar van ons verwijderd is. Dat betekent, dat een ruimteschip van aldaar 2,54 miljoen jaar nodig heeft om ons te bereiken - indien het reist aan de snelheid van het licht - zijnde: 1 miljard kilometer per uur, ofwel: 300.000 kilometer per seconde! En dan moeten die aliens - na hun bezoekje - nog eens terug thuis geraken....

'k Weet het...: zelfs deze woorden zullen hen niet op andere gedachten brengen. Enerzijds klinkt het alsof volwassen mensen nog immer aan het bestaan van een Sinterklaas, Paashaas of Kerstman blijven vastklampen. Maar anderzijds krijgen ze er elk jaar wel degelijk 'het bewijs' van te zien. Vooral rond Pasen én in de maand december...

Ter zake...

Slachtoffers van traumatische gebeurtenissen melden soms dat ze littekens hebben overgehouden aan hun ervaringen, maar volgens een Britse vrouw zijn het haar meervoudige ontmoetingen met buitenaardse wezens die de blauwe plekken op haar lichaam hebben achtergelaten.

De 50-jarige Paula Smith uit het Bradford blijft beweren dat haar ontvoeringen door buitenaardse wezens begonnen toen ze zes jaar oud was, en dat ze sindsdien 52 'paranormale incidenten' heeft gehad, waaronder talrijke ontvoeringen. Foto's van wat lijkt op ongewone blauwe plekken op haar armen, zei ze, zijn hét bewijs van hoe ze recentelijk door haar ontvoerders werd behandeld...

De eerste ufo zag ze in 1982. Die was in een bos beland.

"Ik herinner me dat ik in de duisternis keek terwijl mijn ogen zich aanpasten. Ik zag wat leek op een boemerangvorm met een extra arm eraan. Elke arm had een licht aan het uiteinde. Ik herinner me drie lichten, één was blauw, de ander groen, maar ik kan me de kleur van het derde licht niet meer herinneren. Ik zou het beter kunnen omschrijven als een schroefblad van een vliegtuig. Het was ongeveer 9m hoog en 9m breed. Het was zwart met een groen en blauw licht aan de randen. Het draaide in complete stilte met een snelheid van rond de 2 km per uur met de klok mee."

Daaraan voegde ze toe: "Ik herinner me dat ik probeerde te vluchten, maar het voelde alsof de grond drijfzand was, alsof ik in de grond wegzakte, toen werd alles zwart... Volgens mijn familieleden was ik al vier uur vermist, maar ik kan me niets herinneren van wat er gebeurde. Sindsdien zijn de ervaringen niet gestopt. Ik werd regelmatig vanuit mijn slaapkamerraam ontvoerd, en uit mijn bed gehaald."

Bij haar ontvoeringen werd ze meegenomen aan boord van buitenaardse ruimtetuigen, waar ze naar eigen zeggen een voorproefje kreeg van technologieën die op onze planeet nog niet ontdekt zijn. Sommige van de beelden die ze van haar ontvoerders te zien kreeg, voorspelden ook de vernietiging van het milieu op Aarde, veroorzaakt door menselijke hebzucht, herinnerde ze zich.  De vrouw voegde er ook aan toe dat de aliens zilverkleurig waren.

Ondanks de frequente, buitenaardse ontmoetingen is er geen patroon terug te vinden van wanneer de ontvoeringen plaatsvinden. "Er is geen waarschuwing, en ik kan niet voelen dat er iets gaat gebeuren. Het gebeurt gewoon. Het enige wat ik kan doen is normaal doorgaan, anders zou ik gek worden," zei ze.

Tot nu toe is ze voorzichtig geweest om het verhaal van haar ontvoeringen niet al te breed te delen vanwege de sceptische reacties die ze verwachtte. Ze gaf toe dat haar ervaringen moeilijk te geloven lijken. Ze zei echter wel dat - hoe vergezocht haar verhalen over buitenaardse ontmoetingen ook mogen klinken - "er duizenden, zo niet miljoenen mensen zoals ik zijn, die soortgelijke ervaringen hebben."

Toegegeven: velen lopen met zo'n ongeneeslijke aandoening rond. De bewering van deze 50-jarige is één van de vele die in de loop der jaren zijn opgedoken over waarnemingen van UFO's en andere, wereldvreemde vliegende voorwerpen.

Volgens de gegevens/rapporten van het 'National UFO Reporting Center' (NUFORC) zijn de geregistreerde waarnemingen van UFO's tijdens de coronavirus pandemie - ten opzichte van het afgelopen jaar - enorm toegenomen met 480 nieuwe meldingen, die alleen al vorige maand werden ingediend...

Kortom: velen zien ze vliegen.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht