ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Voorspellingen uit het Verenigd Koninkrijk

Gebracht door de Asparamancer…
door Tsenne Kikke - woensdag 4 januari 2023 19:49

Een populair Brits medium die beweert dat ze de toekomst kan voorspellen met behulp van asperges, heeft haar voorspelling voor 2023 bekendgemaakt. Jemima Packington, bijgenaamd de Asparamancer, is een soort van beroemdheid in het Verenigd Koninkrijk dankzij haar nogal unieke voorspellingstechniek waarbij ze de groenten in de lucht gooit en vervolgens de patronen bestudeert die zich vormen wanneer ze de grond raken. In de loop der jaren heeft zij Brexit voorspeld, evenals het feit dat Boris Johnson premier van het Verenigd Koninkrijk werd, en in 2022 hebben sommigen beweerd dat zij het overlijden van koningin Elizabeth voorzag, toen de asperges suggereerden dat de koninklijke familie "verdriet" zou ervaren met "schandalen en erger". En nu heeft ze bekendgemaakt wat de groenten haar hebben verteld over 2023.

Packington's voorspelling voor 2023 draait grotendeels om gebeurtenissen in Engeland en omvat naar verluidt de aankondiging van "meer Koninklijke geboorten", onrust, een "vreugdevolle" kroning van Koning Charles en voedseltekorten die zullen leiden tot rantsoenering en een toename van tuinieren. Buiten Groot-Brittannië voorziet de Asparamancer ook "onverwachte sterfgevallen onder showbizz persoonlijkheden", die volgens haar "niet allemaal leeftijdsgebonden" zullen zijn, onrust in Azië door Covid, en hernieuwde "bezorgdheid over klimaatverandering". Hoewel de voorspelling vrij vaag is, heeft Packington specifiek voorspeld dat Engeland de Wereldbeker voor vrouwen zal winnen en dat het "Verenigd Koninkrijk niet zal terugkeren naar de EU".

Terugkijkend op de voorspellingen van de Asparamancer voor 2022, denken velen dat ze de dood van koningin Elizabeth heeft voorzien, maar haar suggestie dat Boris Johnson het hele jaar premier van het Verenigd Koninkrijk zou zijn, was niet juist, net als haar voorspelling dat Kroatië het WK zou winnen. Ook haar voorspelling dat Benedict Cumberbatch een Oscarnominatie zou krijgen, bleek correct, hoewel haar voorspelling dat 'The Power Of The Dog' zou winnen voor Beste Film fout bleek te zijn.

Jemima Packington's voorspellingen voor 2023 zijn...:

1. De Lionesses (Leeuwinnen) brengen de Women's World Cup mee naar huis, en Sarina Wiegman krijgt een van Zijne Majesteit de 'Honorary Damehood', prestigieuze onderscheiding.

2. Gareth Southgate krijgt eveneens een onderscheiding.

3. De regering zal volhouden, maar zal onder steeds grotere druk komen te staan om de economie onder controle te houden.Verdere devaluatie van het pond zal niet acceptabel zijn.

4. De mensen zullen slimmer worden met voedseltekorten in het verschiet. Rantsoenering kan worden overwogen.

5. Vervolgens zullen mensen weer hun eigen voedsel gaan verbouwen. Tuinen zullen worden omgespit en volkstuinen zullen nog populairder worden.

6. Landbouwarbeid zal stijgen onder de werklozen.

7. De 'Winter van Ontevredenheid' onder de vakbonden zal het geduld en de sympathie van het publiek op de proef stellen. Het zal onrust veroorzaken tussen de rijken en de armen.

8. Meer Koninklijke geboorten zullen worden aangekondigd.

9. De kroning van de koning zal een vreugdevolle gelegenheid zijn voor alle deelnemers. Een lichtpunt in een donkere tijd.

10. Onrust in het Verre Oosten als gevolg van de superpest Covid. Spanningen tussen landen zullen worden benadrukt.

11. Er zullen koninklijke titels verdwijnen.

12. De Koninklijke Prinses zal een gezondheidsschok krijgen die het publiek zal laten zien wat een hard werkend en toegewijd lid van de Koninklijke Familie zij is en niet als vanzelfsprekend moet worden beschouwd.

13. Zorgen over klimaatsveranderingen zullen weer op de voorgrond treden.

14. Er zullen onverwachte sterfgevallen zijn onder showbizz persoonlijkheden. Niet allemaal leeftijdsgebonden.

15. Bepaalde politieke prominenten - geen parlementsleden - zullen corrupt blijken te zijn.

16. Meer Hollywood A-lijsters zullen uit de kast komen als homo. Dit zal vrij schokkend zijn voor het publiek in het algemeen...

17. Chelsea FC wordt steeds sterker.

18. RUFC clubs zullen blijven worstelen met meer faillissementen. Sommigen zullen een mogelijke terugkeer naar de status van speler als 'semi Pro' moeten overwegen.

19. Onderwijshervormingen zullen opnieuw op de voorgrond staan, vooral bij universiteitsstudenten die niet de steun krijgen die zij verdienen.

20. Het VK zal niet terugkeren naar de EU.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht