ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Het Pentagon publiceerde het UFO-jaarverslag

Waren er meldingen bij van de 'lang verwachte' buitenaardse wezens?…
door Tsenne Kikke - vrijdag 13 januari 2023 19:33

Een lang verwacht rapport over de inspanningen van het Pentagon om UFO's te bestuderen werd eindelijk voor het grote publiek vrijgegeven en helaas lijkt het er weeral op dat we het fenomeen met de woorden 'even mysterieus blijft als altijd' mogen omschrijven; dit, om de ufo-gelovigen een pleziertje te doen.

Een eerder rapport, dat bij het Congres werd ingediend en daarna vrijgegeven, omschreef 144 observaties sinds 2004 die de overheid officieel definieerde als 'niet-geïdentificeerde luchtfenomenen', afgekort UAP’s (unidentified aerial phenomenons), de nieuwe term voor UFO’s. Het rapport werd toen gepubliceerd door het kabinet van de directeur van de nationale inlichtingendiensten samen met een taakgroep van de marine.

Opmerkelijk is dat het DoD's 'All-domain Anomaly Resolution Office' (AARO) nu aangaf dat de groep een extra 366 gevallen ontving sinds hun eerste beoordeling, waardoor het totale aantal door het bureau verzamelde UAP-accounts op maar liefst 510 kwam te staan.

Bij het noteren van de toename van het aantal meldingen gaf het bureau wel aan dat dit niet noodzakelijkerwijs betekende dat er plotseling meer UFO's in de lucht waren, maar dat getuigen nu worden aangemoedigd om hun verslagen te delen "als gevolg van een geconcentreerde inspanning om het onderwerp UAP te destigmatiseren".

De AARO onthulde dat hun analyse van de nieuwe reeks meldingen "meer dan de helft beoordeelde als onopvallend". In dat verband legden zij uit dat er 26 drones bij waren, maar liefst 163 werden "gekarakteriseerd als ballonnen, of ballonachtige entiteiten", en 6 werden eenvoudigweg geclassificeerd als "rommel".

Wat de overige 171 gevallen betreft, vermeldde het rapport dat sommige van de UAP's "ongebruikelijke vliegeigenschappen of prestatievermogens lijken te hebben vertoond".

Hoewel ze niet precies zeiden hoeveel van die incidenten er waren, merkte het bureau op dat ze "verder moesten worden geanalyseerd". En, zoals men had kunnen raden, maakte de vrij droge jaarlijkse evaluatie van 12 bladzijden geen melding van buitenaardse wezens - of, de mogelijkheid dat het fenomeen buitenaards zou kunnen zijn; een punt, dat eerder werd benadrukt door AARO-functionarissen tijdens een persconferentie enkele weken geleden.

Hoe het ook zij, teleurgestelde UFO-liefhebbers kunnen zich troosten met het grote aantal gevallen dat zich tot nu toe niet heeft laten verklaren en hopen dat het in sommige gevallen dan tóch misschien om buitenaardse bezoekers ging. Met de nadruk op het woordje 'misschien'..., terwijl hopen de verbeeldingswereld ongetast in ere houdt.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht