ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Godsdiensten: koeienstronttherapie om Corona te voorkomen, of om ervan te genezen

Artsen waarschuwen Indiase bevolking om de walgelijke remedie tegen corona niet te gebruiken: “Het verspreidt ziekten”.
door Tsenne Kikke - zondag 16 mei 2021 16:20

Indien je ooit aan Zelfkennis gaat doen, zal je beseffen hoe belangrijk het is om een studie te maken van de verschillende menstypen. Want, indien je het over een 'mens' hebt, moet je weten over welke het gaat, opdat we elkaar daana beter kunnen begrijpen.

Taal is een prachtig communicatiemiddel, als je weet hoe ermee om te gaan. Zo hebben we het hieronder over het veel voorkomende menstype 1.1.2.

Koeienstronttherapie

Artsen in India waarschuwen dat de uitwerpselen van de koe niet tegen het coronavirus helpen. Daar is geen enkel wetenschappelijk bewijs voor en het gebruik ervan zou alleen maar bijdragen aan de verspreiding van allerlei ziekten. De oproep is het gevolg van de praktijk van sommige hindoes in de westelijke deelstaat Gujarat om zich in te smeren met koeienmest. Ze menen dat dit hen weerbaar maakt tegen COVID-19.

Aanhangers van het ‘koeienvaccin’ knuffelen het vee en smeren zich in met een mengsel van poep en urine. Na wat yoga en rituelen wassen ze de uitwerpselen dan met melk weer van het lichaam af. Naast de verspreiding van ziektekiemen, waaronder mucormycosis, heeft de behandeling nog een probleem. De gelovigen denken dat ze dankzij het goedje immuun zijn tegen het virus en handelen zo onvoorzichtig tijdens de pandemie.

De koe is in India, waar 80 procent hindoe is, een symbool van leven en properheid. Al eeuwenlang worden uitwerpselen van koeien gebruikt bij religieuze rituelen, maar ook bij schoonmaakwerkzaamheden, omdat de poep en urine reinigend en ontsmettend zouden werken. Ook worden in zeer veel gevallen uitwerpselen in wierook verwerkt.

Minder besmettingen

India is de ban van de angst voor het virus, mede als gevolg van het falen van gezondheidsinstellingen om alle patiënten te behandelen. Er zijn bijvoorbeeld in veel plaatsen te weinig zuurstoftanks en de vaccinatiecampagne vordert slecht. Er zijn 172 miljoen vaccinaties toegediend, maar India telt bijna 1,4 miljard inwoners. Mede daardoor is het aantal sterfgevallen en aantal besmettingen recent snel gestegen.

Dinsdag was er echter enige verlichting. Voor het eerst in ruim zestig dagen tijd werden meer genezingen dan nieuwe besmettingen gemeld. Het ministerie van Gezondheid meldde 329.942 nieuwe besmettingen en 356.082 nieuwe genezen coronapatiënten. Er was ook een daling van het aantal nieuwe besmettingen ten opzichte van de vorige dag, toen er nog ruim 366.000 nieuwe gevallen werden vastgesteld. 'The Times of India' berichtte dat het aantal nieuwe besmettingen het kleinst was in twee weken tijd.

Juiste cijfers?

Het land heeft in totaal bijna 23 miljoen coronagevallen vastgesteld. De meeste besmette personen hadden geen klachten of zijn al genezen. India telt 3,7 miljoen actieve gevallen van coronabesmetting en het aantal sterfgevallen is naar bijna 250.000 gestegen. Eén op de drie sterfgevallen die wereldwijd per dag aan COVID-19 worden toegeschreven, gebeurt nu in India.

Met 180 sterfgevallen per miljoen inwoners is India volgens de officiële statistieken niet zo zwaar getroffen door het virus als de meeste andere landen. De vraag is echter hoe secuur de oorzaak van overlijdens wordt bijgehouden in een land waar gemiddeld 27.000 mensen per dag overlijden. Experts denken dat in India meer mensen aan COVID-19 zijn gestorven dan officieel bekend is.

Bron: Metro

Wat het lichaamsgebonden, instinctief ingesteld menstype 1.1.2 betreft, waarin het animale deel primeert... De bovenvermelde tekst geeft er een verkeerd beeld van.

Een professor, die aan een universiteit doceert, kan in wezen ook zo'n type zijn. Staar jezelf dus niet blind op het uiterlijke, maar tast tijdens een gesprek het innerlijke van de persoon af. Je zult ervan verschieten hoeveel van die menstypen op deze aardbol rondlopen...

Maar, het animale in onszelf (h)erkennen, heeft ook zijn creatieve zijden. Kijk uit naar de eerstvolgende blog... :-)

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht