ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Al ruim 465.000 Russische soldaten uitgeschakeld in Oekraïne…

Aan Russische zijde staat vooral hoeveelheid boven kwaliteit.
door Tsenne Kikke - zondag 5 mei 2024 12:20

De Britse militaire inlichtingendienst meldde dat sinds het begin van de Russische inval al meer dan 465.000 Russische soldaten in Oekraïne werden uitgeschakeld. Daarbij stelde ik me de vraag of die doden en gewonden wel degelijk op de een of andere manier worden gemist. Door hun partners, familieleden, vrienden en kennissen, bijvoorbeeld. In elk geval zwijgt de Russische bevolking erover. Slechts hier en daar laat iemand van zich horen, totdat de persoon wordt opgepakt.

Toegegeven: een bevolkingsaantal van 144 miljoen onder de knoet houden, is geen gemakkelijke opdracht.

Naar het schijnt verloren de Russische strijdkrachten in april gemiddeld 899 doden en gewonden per dag en de Britten denken dat dit aantal opnieuw zal stijgen in de komende twee maanden als de Russen nieuw offensieve operaties beginnen in het oosten van Oekraïne. En, als we het over gewonden hebben, gaat het niet om soldaten die in hun eigen vinger hebben gesneden.

"Het is waarschijnlijk dat Rusland, ondanks de enorme kosten in mensenlevens, zijn strijdkrachten volledig heeft aangepast aan een uitputtingsoorlog, waarin kwantiteit voorrang krijgt op kwaliteit. Deze afhankelijkheid van kwantiteit zal zeker voortduren tijdens de hele oorlog in Oekraïne en zal in de toekomst een blijvende impact hebben op het Russische leger," stond er verder te lezen.

Wat Oekraïne betreft... Reeds in februari verklaarde Zelenski dat er sinds het begin van de oorlog 31.000 Oekraïense soldaten en tientallen duizenden burgers waren gedood. "Ik weet niet hoeveel er gestorven zijn, hoeveel er vermoord en gemarteld zijn, hoeveel er gedeporteerd zijn," voegde hij eraan toe.

De cijfers zijn niet bij te houden, maar wereldwijd sterven er op een populatie van 8.108.000 mensen elke dag iets van een 81.000, waaronder een 15.000-tal vanwege de honger. Anderzijds zijn er dan weer elke dag iets van een 180.000 geboortes vast te stellen. Als daarvan de helft tot volwassenheid kan uitgroeien, blijft het aardse evenwicht bestaan.

Anders gezegd: Moeder Natuur houdt alles nauwkeurig in het oog. Voor haar heeft de mensheid slechts één doel van bestaan, zijnde: de onsterfelijkheid van de mensheid in stand houden.

Nog met andere woorden uitgedrukt...: indien je ouder bent van een kind heb je jouw opdracht vervuld. Geen ouder? Ook dan vervulde je jouw persoonlijke opdracht. :-) Doe gewoonweg iets nuttigs met het leven dat aan jou belangloos, gratis en dus voor niets geschonken werd. Zorg dus dat je niet op een mechanische manier door het Leven wordt geleefd... Aartsmoeilijk? Ja, maar niet onmogelijk indien je aan Zelfkennis doet!

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht