ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Win een gratis voetreis naar het Schrijn van Lampedusa!

Doe mee aan de wedstrijd en win een gratis voetreis naar een uitzonderlijke bedevaartplaats!
door Tsenne Kikke - maandag 1 april 2024 13:25

Eindelijk is het dan weeral zover!... Voor de derde maal richten we een gratis voetreis in. Zoals je misschien nog weet, werden de eerste zaadjes van dit idee reeds in augustus 2011 gepland, maar het was de voorbereiding die al die tussenliggende jaren in beslag nam. Indertijd ging het initiatief van DIMschool uit: ditmaal van Spiritualia.  

Morgen komen we rond 8 uur 's morgens op de Brusselse Grote Markt samen. Omdat er nog andere mensen zullen rondlopen, waaronder toeristen, moet je je wel herkenbaar maken. Hoe? Wuif met een witte zakdoek, indien je de voetreis naar het Schrijn van Lampedusa samen met de vele anderen wenst mee te maken. Wuif met een blauwe zakdoek, indien je daar alleen maar staat om de anderen uit te wuiven.

Kleine kindjes mogen natuurlijk ook mee, zolang ze maar met een kinderwagen worden verplaatst - en, grotere kinderen: indien ze op de schouders van één van de ouders worden gedragen.

Aangewezen is om een gsm bij te hebben opdat je onderweg aan de toog van elke herberg - waar we enkele pintjes zullen drinken - een selfie kunt nemen, en eventueel via Facebook naar anderen kunt doorsturen. Anders gezegd: niemand weet wanneer precies Brussel wordt verlaten. Tof, nietwaar!?

Lampedusa is een Italiaans eiland in de Middellandse Zee. Anders gezegd: op het einde zal er een klein beetje moeten gezwommen worden. Boeiend, hé! Zwemvesten hoef je niet mee te nemen, want - zoals je hieronder voor jezelf kunt zien - kan je ze ter plaatse aanschaffen. Zij, die het er op een miraculeuze manier levend vanaf brengen, verkrijgen dan ook het bewijs dat mirakelen daadwerkelijk bestaan. En, indien je erin slaagt om geblinddoekt helemaal op jezelf het Schrijn te vinden, ben je getuige van een tweede wonder. Wat wil je nog meer?...

Naast een witte, ook een blauwe

Spijtig genoeg kunnen er slechts een honderdtal lezers aan deelnemen, en om die reden wordt er een schiftingsvraag ingelast (zie hieronder). Beantwoord die vraag door op de balk bovenaan op het woordje 'Berichten' te klikken, een cijfer tussen 0 en 10.000 in te vullen, en door te sturen. In Brussel zal je morgenvroeg aan de weet komen of je wel of niet gewonnen hebt! En, indien je niet bij de gelukkigen bent, zorg dan wel voor een blauwe zakdoek om de winnaars uit te wuiven, hé! In elk geval wenst Spiritualia jou nu al alle succes toe!

Vul vandaag in, en dan tot morgen!?

Schiftingsvraag: "Hoeveel mensen zullen er met hun beide voeten intrappen?"

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht