ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Ook Duitsland bereidt leger voor op mogelijke oorlog

Zeer veel regeringsleiders zijn de laatste tijd aan het panikeren.
door Tsenne Kikke - dinsdag 16 april 2024 14:41

De Duitse minister van Defensie Boris Pistorius kondigde vorige week donderdag een herstructurering van het leger aan. Ook blies hij het debat over de mogelijke herinvoering van de militaire dienstplicht in het land nieuw leven in.

Hij wil immers op alles voorbereid zijn: "Dit unieke, operationele militaire commando zal het voordeel hebben dat het snelle beslissingen kan nemen op basis van een 360 graden-visie. Bovendien zal er één centrale gesprekspartner zijn voor zowel de NAVO als voor de verschillende federale autoriteiten."

"De invasie van Oekraïne vereist versterking van de verdediging van alle landen in de buurt van het oorlogsgebied die worden geconfronteerd met de angst voor mogelijke militaire escalatie. Dit is de reden waarom het doel van deze revisie is om effectiever te zijn en de strijdkrachten wendbaarder, sneller en flexibeler te maken in geval van oorlog”.

"Omdat Rusland de Europese vredesorde in twijfel heeft getrokken, is er een speciale dreigingssituatie ontstaan voor Duitsland en zijn bondgenoten," aldus de Duitse ministerie van Defensie.

Het doel is dus om het Duitse leger efficiënter te maken terwijl het zich voorbereidt op de uitdaging van een agressief Rusland. Het nieuwe Duitse leger zal in vier takken worden georganiseerd, zijnde: het traditionele leger, de marine, de luchtmacht en een nieuwe cyber- en informatieruimtetak. Er komen ook operationele en ondersteunende commando's. De nieuwe cybertak zal verantwoordelijk zijn voor hybride bedreigingen en tactische taken, zoals elektronische oorlogsvoering.

Het leger zal nu de binnenlandse veiligheidstroepen integreren, terwijl de luchtmacht de staat van haar vliegtuigen zal bewaken; een functie, die voorheen werd uitgevoerd door het ministerie van Defensie.

Pistorius zei dat hij verwacht dat de veranderingen in de komende maanden worden doorgevoerd. Ook zei hij: "We hebben de herinvoering van de dienstplicht overwogen," hoewel daar op dit moment nog niet aan wordt gewerkt. De Duitse Bundeswehr heeft moeite om rekruten aan te trekken. Het heeft 181.000 personeelsleden en streeft naar 203.000 soldaten in 2031.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht