ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Is de instorting van de stuwdam het werk van zweterige en ratachtige Zelensky?…

Dat beweerde Tucker Carlson alleszins…
door Tsenne Kikke - woensdag 7 juni 2023 17:17

We leven nu eenmaal in een knettergekke wereld met knettergekke mensen, die zelfs de term 'vrije meningsuiting' met hun lasterpraat durven bezoedelen... Maar ja: als men leugens meermaals herhaalt, groeien ze onvermijdelijk tot 'persoonlijke waarheden' uit. En, eenmaal geworteld, zijn ze niet meer te verwijderen...

Zo is Tucker Carlson, het in ongenade gevallen voormalige goudhaantje van Fox News, terug. Hij plaatste een video op Twitter waarin hij een waslijst aan complottheorieën omarmt en verklaarde dat de Verenigde Staten “per definitie geen democratie meer” zijn.

Tucker Carlson moest in april opstappen bij Fox News, in de nasleep van de rechtszaak die tegen Fox was ingespannen door Dominion, een fabrikant van apparatuur voor verkiezingen. Daarbij kwamen Carlsons racistische en seksistische uitlatingen achter de schermen aan het licht, wat waarschijnlijk een rol speelde in zijn plotse ontslag. Fox News zag de kijkcijfers vervolgens flink terugvallen.

Of zijn vroegere kijkers hem naar Twitter zullen blijven volgen, zal nog moeten blijken. Zijn eerste video, die vanochtend op Twitter is gepost, was na enkele uren toch al meer dan 50 miljoen keer bekeken.

Die video gaat, onder andere, over de instorting van de stuwdam in Kachovka. Die is volgens Carlson zonder enige twijfel het werk van de Oekraïense leider Zelensky, die hij omschreef als “zweterig en ratachtig, een komiek die oligarch is geworden”. Opvallend is dat Carlson niet alleen de media tackelde, maar ook Republikeinse politici als Lindsey Graham en presidentskandidaat Nikki Haley, die de Amerikaanse steun aan Oekraïne verdedigen.

Van de vermeende vooringenomenheid van de Amerikaanse media en politici ten voordele van Oekraïne, schakelde Carlson over op een minutenlange tirade over de informatie die de overheid systematisch voor de bevolking zou verbergen. Informatie over, onder meer, de aanslagen van 11 september, de dood van Epstein en zelfs van President John F. Kennedy. En over het – voor Carlson vaststaande – feit dat het Amerikaanse leger over de restanten van neergestorte buitenaardse ruimteschepen beschikt die het analyseert om nieuwe wapens te ontwikkelen...

(Tussen haakjes: je moet maar bereid zijn om het allemaal te willen geloven, hé! En, indien jouw hersenen het aanvaarden, hoef je je nog altijd geen zorgen te maken - want, tussen al die miljoenen sta je er niet alleen voor.)

“Op dit moment kunnen wij niet weten wat onze leiders doen, we mogen het niet weten,” vervolgde Carlson op een onheilspellende toon. “Per definitie is dat geen democratie”.

Elon Musk, de eigenaar van Twitter, tweette de video van Carlson naar zijn eigen 142 miljoen volgers. Hij deed dat met de boodschap “het zou geweldig zijn om op dit platform programma”s te hebben van overal op het politieke spectrum”.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht