ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Hellmut Lotti goes metal…

Helmut Lotti komt naar Graspop.
door Tsenne Kikke - woensdag 5 april 2023 10:01

Helmut Lotti staat deze zomer op het podium van Graspop. Hij heeft een voorliefde voor het genre, en mag die dit jaar uitleven op het Belgische metal-festival bij uitstek.

“Van Tiritomba naar Iron Maiden”, klinkt het in een persbericht. De bekendste tenor van het land ruilt zijn pitteleer om voor een bandshirt, en staat op 18 juni op het podium van Graspop. Daar zal hij covers van zijn favoriete hardrock- en metalnummers brengen.

“De liefde voor metal zit er al van jongs af aan in”, aldus Lotti. “Mijn broer Johan was een echte metalhead, dus ik zong al vanaf mijn 13de mee met de platen van Iron Maiden. Mijn vader kwam af en toe even langs toen wij jonge pubers waren. Mijn broer Johan had net de plaat ‘The Number of the Beast’ van Iron Maiden opstaan. En het was het liedje ‘Run to the Hills’, mijn favoriet nummer van die plaat.  Ik was dat liedje aan het meezingen toen mijn vader binnenkwam. Mijn vader stond aan de grond genageld en zei ‘amai, gij kunt zingen’. Het is de eerste keer dat ik een compliment heb gekregen van mijn vader over mijn zang. Daarom is dat nummer heel speciaal voor mij en stem ik het op nummer 1 in de Willy 1.000."

"Sinds ik ‘Run to the Hills’ coverde, weet nu ook de buitenwereld dat ik niet alleen van klassieke muziek of Elvis, maar ook van een flinke dosis stevige gitaren hou. Door die cover begon mijn metal-hart weer te branden, en kreeg ik de smaak naar meer te pakken. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn favoriete metal- en hardrock-nummers voor een publiek van echte metalkenners en -fijnproevers te brengen. Hell yeah!”

Hireonder: Helmut Lotti brengt zijn 'Run To The Hills' van Iron Maiden... Een sterke tekst, en doe hem maar eens na! :-) Ondanks het feit dat al dat hardrock lawaai niet mijn genre is, moet ik toegeven dat hij het goed brengen kan.

Eclecticus: let vooral op zijn plotse, meest akelige persoonlijkheidsverandering...

Vergelijken met een origineel?...

Ook bij Graspop zijn ze enthousiast over de komst van Lotti. “We mogen deze editie Helmut Lotti, één van de beste klassieke stemmen in België, verwelkomen met zijn nieuwe project: ‘Hellmut Lotti Goes Metal. De zanger heeft al langer een voorliefde voor metal, en deze passie komt hij (voor de eerste keer live) voorstellen aan het GMM-publiek. Afspraak op zondag 18 juni in de Metal Dome!”

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht