ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Zhengzhou met een site van Foxconn wordt regelmatig aan covidmaatregelen blootgesteld

China doet er alles aan om coronabesmettingen in te dijken.
door Tsenne Kikke - donderdag 24 november 2022 18:24

We hadden het in de vorige blog over Rusland, maar in China - een land met iets van een 1,5 miljard inwoners - gaat er op een andere manier strenger aan toe. Maar, stel dat jij, beste lezer, over dat land dient te regeren... Op welke wijze ga jij al die mensen 'in het gareel houden'? Ikzelf zou daaraan niet durven beginnen.

China is de enige grote economie ter wereld die nog op haar manier probeert om de verspreiding van het coronavirus op drastische wijze tegen te gaan. Elke besmetting is er eentje te veel. Die strategie zorgt bij een groot deel van de bevolking in toenemende mate voor mentale uitputting en wrevel nu de pandemie weldra haar vierde jaar ingaat.

Gisteren, bijvoorbeeld, braken in Zhengzhou op een site van het Taiwanees bedrijf Foxconn, de grootste iPhone-fabrikant ter wereld, onder de arbeiders nog rellen uit wegens onbetaalde lonen, de angst voor de verspreiding van coronabesmettingen, en voor het feit dat velen naar huis willen gaan - al was het maar om maar eens iets lekker te kunnen eten.

Arbeiders botsten aldaar met beveiligingspersoneel. Op video's is te zien hoe duizenden mensen met maskers tegenover rijen politieagenten in witte beschermende pakken met plastic oproerschermen stonden en dat vele werknemers door hen hardhandig werden aangepakt en zelfs met stokken werden afgeranseld.

Die gigafabriek, waar zo’n 200.000 werknemers aan de slag zijn, kende de jongste tijd weliswaar een nieuwe opstoot van coronabesmettingen. De vestiging werkt momenteel in een gesloten bubbel, volledig afgesneden van de buitenwereld. Dus: niemand mag naar huis...

Tevens werden er verschillende wijken in lockdown geplaatst. Mensen, die in het stadscentrum wonen, mogen het gebied niet langer verlaten zonder een negatieve COVID-19-test voor te leggen - én, soms moeten ze eveneens toestemming van de plaatselijke autoriteiten hebben verkregen. Iedereen kreeg eerder het 'advies' om hun huizen niet te verlaten, ... tenzij dat echt noodzakelijk is.

De beperkende maatregelen, die vrijdag om middernacht ingaan en vijf dagen zullen duren, hebben betrekking op meer dan 6 miljoen mensen, zijnde: ongeveer de helft van de bevolking van de stad. Volgens de instructies van de autoriteiten, die woensdag laat werden gepubliceerd, moeten de inwoners van acht districten ook gedurende vijf dagen dagelijks een PCR-test ondergaan.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je een (bak)steentje bijdraagt, mogen we jouw naam hieronder publiceren? -

Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht