ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Helderziende beweert te weten waar het lichaam van Maddie McCann ligt

Die hoofding trekt onze aandacht aan, hé!
door Tsenne Kikke - maandag 7 juni 2021 16:50

Bestaat helderziendheid dan toch?....

Toen ik in 1976 de vzw Psychon oprichtte, stond mijn geest nog voor enorm veel dingen open. We ondernamen toen vele onderzoekingen, nodigden paragnosten, mediums, sprekers, en zo meer uit om de dingen aan de waarheid te toetsen. Na tientallen ontnuchteringen sta ik vandaag de dag nog slechts voor enkele dingen open. Welke?... 'k Weet het momenteel echt niet, maar dat is op dit ogenblik van geen enkel belang.

Feit is, dat zeer veel mensen uit de zogenaamde 'spirituele wereld' liegen - soms, zonder het zelf te beseffen. Vooral de laaggeschoolden en huisvrouwen die, na een boek te hebben gelezen - of een cursus hebben gevolgd - het beroep van 'medium' hebben opgenomen. En, in sommige gevallen klinken hun onbewust uitgesproken leugens dermate overtuigend dat de neiging jou kan overvallen hun woorden klakkeloos te geloven.

Nu beweer ik (nog) niet dat de 51-jarige helderziende Michael Schneider zo'n leugenaar is, integendeel! Ik hoop zelfs - losstaande van het feit dat hopen geen al te gezond uitgangspunt is - dat hij gelijk krijgt. Afwachten dus.

Zoals je misschien weet, zoekt de politie nog steeds naar aanwijzingen die de verdwijningszaak van Madeleine McCann zouden kunnen oplossen. Maddie verdween 14 jaar geleden, op 3 mei 2007, uit een vakantiewoning in het Portugese Praia da Luz, en wel enkele dagen voor haar vierde verjaardag. Vorig jaar raakte bekend dat er een doorbraak was in de zaak. De Duitse politie beweerde zelfs te weten hoe het meisje vermoord werd. Christian Brückner werd aangeduid als hoofdverdachte, maar onweerlegbaar bewijs werd tot nog toe niet gevonden.

Nu beweert die helderziende te weten waar exact haar lichaam te vinden is. Volgens hem werd ze begraven in een bos in het noordoosten van Lagos, zo’n 9 kilometer van het appartement waaruit ze ontvoerd werd. Hij gaf de exacte coördinaten door aan de Duitse politie, die de bevindingen 'serieus neemt'. Ze antwoordden hem via e-mail dat zijn informatie onderzocht zal worden.

"Ik ben blij dat de Duitse politie me serieus neemt. Vaak worden helderzienden beschouwd als ‘freaks’, of als mensen die gewoonweg geld ruiken. Dat is pijnlijk. Ik vraag nooit geld voor mijn bevindingen."

Dit laatste beweerde hij, omdat in 2017 een zekere Susan Kelly, ook een medium, geld vroeg voor 'de waarheid' over waar Maddie zich toen bevond... Ze had daarover drie dromen. "God gaf me het voorrecht om de waarheid te zien. Als jullie geïnteresseerd zijn, doe me dan een bod op elk van de drie dromen afzonderlijk," mailde ze naar Maddie's ouders. Bijna niet te geloven, hé!

God?

Schneider legde tevens uit hoe hij te werk gaat. "Ik kijk naar een foto van een vermiste persoon en vraag aan God of die persoon nog in leven is of niet. Daarna beweeg ik mijn vingers en ogen over een landkaart of Google Maps, tot ze stoppen en dan duid ik die plek aan."

Welke god? God de Vader? God de Zoon? Of, God de Helige Geest? Oké: waarschijnlijk gaat het om de drie-1-heid. :-)

Toegegeven: als ik zo'n dingen lees, valt alle 'hoop' in 't water. En vooral voor Maddie's ouders komen zulke zaken zwaar over, omdat ze met de gedachte leven dat hun dochter nog in leven is. Het echtpaar vermeldde dat het in de afgelopen tien jaar duizenden paranormale tips heeft gehad, die "allemaal op niets zijn uitgelopen".

Geholpen bij andere verdwijningszaken

Naar het schijnt zou Michael Schneider op die manier al verschillende zaken hebben opgelost. Naar hij beweerde, hielp hij vorige maand nog bij het oplossen van een verdwijningszaak van een vrouw in Duitsland. Ze werd teruggevonden, opgehangen aan een boom, 36 uur nadat Schneider de exacte locatie doorgaf aan de politie. Hetzelfde lukte hem bij een vermoord koppel, Peter Neumair en Laura Perselli, dat sinds januari vermist was in de Italiaanse stad Bolzano.

Je moet het maar willen geloven...

Bron: Metro & andere

Lang genoeg afgewacht...

Al die beweringen werden door geen enkele officiële instantie bevestigd.

Ook las ik dat hij 8 jaar geleden - tijdens een interview met de Duitse krant 'Express' - reeds dezelfde rommel verkondigde. Toen werd die informatie aan de politie in London doorgegeven. Ik ben dus in de Archieven gaan rondneuzen en vond dit over deze zoveelste kwakzalver...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht