ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Is Dave de allerbeste helderziende ter wereld?

Helderziende gaven, gebracht op een manier waarop je het voordien nooit hebt gezien!
door Tsenne Kikke - vrijdag 31 januari 2020 19:30

Dave is een buitengewone helderziende. Die man is steengoed! En, indien je me niet gelooft, moet je maar eens onderstaande videoclip bekijken. Het duurt slechts enkele minuten. Alle mensen die eraan meededen kenden Dave niet. Anders gezegd: in dit filmpje wordt er, langs de kant van de bezoekers die Dave raadpleegden, niet geacteerd, gegarandeerd.

Advies: bekijk eerst het filmpje vooraleer je de tekst leest die daarop volgt...

 

Je begrijpt hoe groot hun verrassing was! Toch tof dat al die mensen op het einde van de sessie geconfronteerd werden met 'Dave's geheim'. 

Wees waakzaam!

Deze videoclip kan jou misschien het bewijs leveren van hoe belangrijk het is om niet al teveel infromatie over jezelf op het internet te plaatsen - want, weet: dat bepaalde mensen er wel degelijk iets mee doen.

Firma's, bijvoorbeeld, die hun producten, diensten, of wat dan ook aan een welbepaalde doelgroep wensen aan te bieden. Maar ook mensen met minder goede bedoelingen, waaronder zij die het internet afschuimen om aan de weet te komen wie er op reis gaat - of, zich momenteel in het buitenland bevindt...

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

(Interesse?... Laat je niet door jouw ego tegenhouden, indien jij je innerlijk geroepen voelt!)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het afgelopen 13-jarige bestaan van Spiritualia.be is er online een hoop veranderd. En ook aan deze website wordt er – in reactie op alle online ontwikkelingen – continu geschaafd. Zo hebben we vorig jaar geïnvesteerd in een betere server, waardoor de site nog sneller is geworden. Verder werden we eind december zelfs verplicht om nog meer schijfruimte aan te kopen, en zo meer.

Met al die nieuwe ontwikkelingen hebben we na dertien jaar nog immer een duidelijk doel voor ogen, namelijk: zoveel mogelijk mensen inspireren om aan hun innerlijke zelf te werken, losstaande van hun diverse persoonlijkheden en honderdtallen kleine ikjes.

Bovendien doen we ons best om mensen te laten na-denken - een denken dat na het gewone, automatische denken komt - en ja: soms door een schokje te geven, opdat ogen worden geopend. :-)

Toegegeven: daarmee is niet iedereen gediend. Nochtans is dat meer dan logisch. Waarom?... Wel, omdat we ons richten tot een welbepaalde doelgroep. Indien je het al vergeten bent: tot mensen die aan hun innerlijke zelf willen werken.

Enerzijds kunnen alle bezoekers onze blogs gratis lezen, maar het runnen van een gratis site is niet goedkoop. En daarom doen we regelmatig beroep op onze meest trouwe bezoekers, waardoor Spiritualia online kan blijven.

En?... Voel je je geroepen om deze Spiritualia website te sponsoren? Ja?... Doen & alvast bedankt!

Het kan al vanaf 1 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link voor meer info.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf gratis via Zoek&Vind aanmelden.

En.., voor de echte Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid is er Eclecticus.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2022 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht