ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Ufologie: De Zwarte Kluis

Ook heeft het Pentagon videobeelden vrijgegeven van drie UFO-waarnemingen die door piloten van de Amerikaanse marine gemaakt.
door Tsenne Kikke - donderdag 20 mei 2021 14:46

Ik hecht geloof aan het feit dat UFO's daadwerkelijk bestaan. Ik heb het dus over 'Unidentified Flying Objects' ,of ‘Niet-geïdentificeerde Vliegende Voorwerpen’. Anders gezegd: eender welk vliegend voorwerp, dat we niet kunnen identificeren, is een ufo.

In het verleden werden daarvan duizenden meldingen gemaakt. Maar, dat betekent volgens mij nog niet dat ze betrekking hebben op buitenaardse wezens die onze Aarde een bezoekje zijn komen brengen. En, helemaal niet met al de meest onzinnige, onwetenschappelijke verhalen over aliens die hier op deze aardbol zouden rondlopen.

Natuurlijk mag jij er anders over denken, beste lezer. Je doet jezelf er geen kwaad mee - en, je staat er niet alleen voor.

Neem de 40-jarige John Greenewald Jr., bijvoorbeeld. Hij is de oprichter van 'Black Vault' en tevens de persoon die de CIA aanklaagde en eiste - met vermelding van de 'Freedom of Information Act' - om de gegevens over niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen te publiceren.

Daarop gaf de CIA duizenden documenten vrij met betrekking tot UFO-waarnemingen en onderzoek uit de jaren 70.  Greenewald kreeg die in een grote doos en moet ze één voor één met de hand inscannen. CIA beweerde dat ze daarbij alle informatie hadden verstrekt die ze in hun bezit hadden.

Maar volgens Greenwald had de CIA het ongelooflijk moeilijk gemaakt. Het formaat waarin het was aangeboden was erg verouderd (multipage.tif), inclusief tekstbestanden die grotendeels onbruikbaar waren. Het verouderde formaat maakte het voor mensen erg moeilijk om de documenten in te zien en te gebruiken voor onderzoeksdoeleinden.

Volgens Greenwald was de vraag naar informatie over buitenaards leven zo sterk gegroeid dat de CIA het uiteindelijk op een cd-rom compileerde en in verschillende downloadbare pdf’s naar Greenewald's website uploadde, omdat hij daarvoor had betaald. Intussen werden er op zijn website 2,2 miljoen pagina’s geüpload.

Het dossier met alle bestanden staat dus gepubliceerd op de website van de 'Zwarte Kluis'. Als je jouw leesuren wil aanvullen met iets dat jouw brein en verbeelding een tijdlang bezighoudt, probeer dan eens onderstaande 'CIA Collectie van de Zwarte Kluis' uit. De UFO documentatie gaat terug tot aan het jaar 1996.

Link#1: https://www.cia.gov/readingroom/collection/ufos-fact-or-fiction
Link#2: https://www.theblackvault.com/documentarchive/ufos-the-central-intelligence-agency-cia-collection/

Het Pentagon gaf 'spectaculaire' ufo-beelden vrij

Het Pentagon heeft drie opvallende video’s vrijgegeven waarin te zien is hoe Amerikaanse marinepiloten tijdens trainingsvluchten in contact komen met ‘ongeïdentificeerde vliegende objecten’ - UFO’s. De korrelige video’s, die volgens het Pentagon ‘onverklaarde luchtfenomenen’ tonen, werden al eerder gelekt. Nu zijn de video’s officieel ‘declassified’ verklaard en gedeeld met het grote publiek. Daarmee wordt meteen ook bevestigd dat het gaat om authentieke beelden.

De drie video’s met de naam ‘FLIR’, ‘GOFAST’ en ‘GIMBAL’ kunnen gedownload worden op de website van ‘Naval Air Systems Command’.

Het doet me zo'n beetje denken aan de beelden van de Verschrikkelijke Sneeuwman, het monster van Loch Ness, of die van mensen die beweren dat ze een spook in huis hebben. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen, namelijk: de wazigheid. Je hebt er enorm veel verbeelding voor nodig om er iets uit te herkennen. Anders gezegd: nergens maar ook nergens tref je er één scherp (video)beeld van aan.

Nog niet overtuigd dat UFO's daadwerkelijk bestaan?... :-)

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:

Archetypen vragenlijst
Boeken (sterk afgeprijst)
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht