ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Reizen

Tussen reizen en reizen is er een groot verschil, vooral indien men de nadruk legt op het spirituele gedeelte van zichzelf. Soms is het luisteren naar een innerlijke stem reeds meer dan voldoende om aan de weet te komen welke landen en wereldse plaatsen men zou kunnen bezoeken.

In andere gevallen, bijvoorbeeld, moet men zich door anderen laten inspireren - niet laten beïnvloeden, natuurlijk - en dan stem geven aan die innerlijke roeping, om daarna... gewoonweg te luisteren.

Wist je, dat sommige mensen meer tijd besteden aan het plannen van een reis dan aan het plannen van hun eigen leven? Maar een mens kan combineren. Misschien is een innerlijke reis duizendmaal boeiender - of, een combinatie van een innerlijke reis in samenspraak met een verplaatsing naar ergens in het buitenland. Wie weet? Want, waar je ook heen trekt, overal neem je jeZelf mee.

Reizen zou meer moeten inhouden dan het dagelijkse leven, de dagdagelijkse stress, tijdelijk te ontvluchten. Ook kan een bedevaarttocht, bijvoorbeeld, een reis zijn naar een oord met een bijzondere religieuze betekenis; de betekenis, die je er zélf aan geeft.

 

 

Organisaties gespecialiseerd in reizen


  • Vind nog meer organisaties gespecialiseerd in reizen op Zoek&Vind.
  • Jouw organisatie er nog niet tussen? Voeg ze toe op Zoek&Vind!

Boeken over reizen


Ontdek reizen die je leven veranderen
Ontdek reizen die je leven veranderen
Reismagazine Columbus
10/10
101 Romantische Reizen
101 Romantische Reizen
Compilatie uit ouder materiaal
10/10
Wereldwonderen - Hoe ze zijn ontstaan
Wereldwonderen - Hoe ze zijn ontstaan
Jheni Osman
10/10
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht