ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Gloednieuw nieuws over de rubriek Zoek&Vind in Spiritualia

Zoek&Vind is de meest krachtige en uitgebreide zoekmachine op spiritueel-, alternatief- en wellness gebied. Zoek&Vind helpt jou in contact te komen met degene die je zoekt. Logisch nietwaar?
door Tsenne Kikke - zondag 7 november 2021 20:09

Zoek&Vind is spontaan ontstaan uit de vragen die bezoekers ons stelden. "Ken je een yogaleraar die in onze buurt yogalessen geeft?" - "Ik ben op zoek naar ene hypnotherapeut: wie raad je aan?" - "Ik woon in België en ben volgende week in Amsterdam - waar kan ik aldaar reiki-lessen volgen?" Enzovoorts...

'k Weet het: tussen elk koren zit er veel kaf. Zo zijn er mensen die van een hobby een beroep hebben gemaakt teneinde een inkomen te genereren, en in wezen niet gekwalificeerd zijn. Dit betekent dat we spijtig genoeg niemand écht kunnen aanraden, omdat we niet iedereen een bezoekje kunnen brengen en uittesten. Wel kan jij, beste lezer, ons daarin helpen. We komen er geheel onderaan op terug - maar, ondernemers die 100% in zichzelf geloof stellen omdat ze aan een innerlijke roeping beantwoorden, zullen het aandurven om zichzelf te promoten en zich op de voorgrond plaatsen. Anders gezegd: in 'Zoek&Vind' staan ze dan ook bovenaan!

Om verder te gaan ... Op de vragen, die we indertijd ontvingen, wilden we het aanbod creëren, en namen dan maar het resolute besluit om onze website aan die vraag aan te passen met de rubriek 'Zoek&Vind' waarop ondernemers konden adverteren om blijk te geven dat klandezie extra welkom is. Niet via 'agressieve' publiciteit, maar nogmaals: door meer bovenaan komen te staan.

Bij de opstart werden we met talrijke problemen geconfronteerd. Eén daarvan tonen we jou hieronder - want, indien je op zoek bent naar een 'genezer', kan je evengoed 'genezer' intikken, maar ook 'magnetisme', 'magnetiseur', 'reiki', 'healing', 'healer'; enzovoort, ofwel iets specifiekers, zoals: 'acupressuur', shiatsu', 'kleurlichttherapie', acupuncturist, voetzonereflexologie, of wat dan ook.Om die reden kan iedereen, die vanaf nu in Zoek&Vind komt te staan mits een abonnement meerdere trefwoorden uitkiezen.

Geef het wel de nodige tijd vooraleer alles volledig op punt staat - want, het moet nog een beetje bezinken bij iedereen die in Zoek&Vind vermeld wilt staan. Zo waren we, onder andere, verplicht alles op nul te zetten, opdat gewijzigde adressen, telefoonnummers en andere vergane gegevens door hen konden worden aangepast.

In elk geval zal jij, beste lezer - alle ondernemers, die jouw klandezie ten zeerste op prijs stellen - met-ter-tijd helemaal bovenaan duidelijk kunnen herkennen! Laten we zeggen: vanaf 2022...

En, jouw bijdrage is van harte welkom: Indien je van iets of iemand écht tevreden of ontevreden bent, laat het ons gerust weten. Ook vind je bij elke Zoek&Vinder de mogelijkheid om jouw waarde-oordeel aan te duiden, gaande van 0 tot 5 sterren. Wees eerlijk als je dat aankunt, en gebruik daarbij wel jouw echte naam, hé! Dus geen pseudoniem alsjeblieft.

2022 staat voor de deur!

Spiritualia moet blijven groeien opdat Zoek&Vind geen zoveelste steriele zoekmachine wordt waarvan mensen het bestaan vergeten. En, stilstand is gelijk aan achteruitgang.
De opdracht bestaat er dus uit om het nodige budget te vergaren om zowel in Nederland als in België nog véél méér bezoekers aan te kunnen trekken.

 laugh Wat een uitdaging, en hopelijk dragen zeer veel ondernemers hun steentje bij!... laugh

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2021 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht