ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Voel jij je soms ook zo moe…? Nikola Tesla's purperen platen al eens uitgeprobeerd?

Vooral mensen, die aan chronische vermoeidheid lijden, zodat dit artikel over de Harmonische Purperen Platen moeten lezen.
door Tsenne Kikke - zondag 3 oktober 2021 3:32

Er was eens...

... een periode in mijn leven waarin ik me dag-in, dag-uit heel moe voelde. Nu hoor ik dat zeer veel mensen vandaag de dag met moeheid te kampen hebben. Zelfs nadat ze therapie na therapie hebben gevolgd om zich van de symptomen te ontdoen, ervoeren ze geen waarachtige beterschap.

In die tijd ging ik moe slapen om - na voldoende nachtrust genoten te hebben - even moe wakker te worden. Zo moe, dat ik meestal nog een tijdje bleef liggen, omdat ik moeite had om uit het bed te komen.

Reeds in de late namiddag voelde ik die moeheid als een dichte mist in me opkomen, en van zodra ik de kans zag, deed ik een middagdutje. Maar rond een uur of acht 's avonds was het alsof ik dronken was en opnieuw behoefte verkreeg om een korte siësta te houden. Anders gezegd: telkenmale ik enkele minuten naar het tv-nieuws, of naar de beelden van een film keek, viel ik wederom in slaap.

Eerst dacht ik dat het iets te maken had met het verouderingsproces, doch tegelijkertijd wist ik dat ik mezelf iets aan het wijsmaken was. Uiteindelijk kwam ik voor mezelf aan de weet dat een gebrek aan energie de hoofdreden was. Je de gehele tijd moe voelen wegens het ontbreken van energie leek een logisch verschijnsel, maar de reden van dat gebrek moest ik nog opsporen.

Zo kwam ik aan de weet dat zeer veel mensen met een minder goede gezondheid eveneens met een zeer laag energieniveau te maken hebben. Gurdjieff legde ons op zijn manier heel goed uit hoe er zich in ons lichaam verschillende 'batterijen' bevinden, en hoe er -  van zodra de ene leeggeraakt - de energie van een andere batterij wordt aangesproken.

Nu zal ik je met die wetenschap niet vermoeien, maar die batterijen halen op hun beurt hun energieën uit de zuurstof die we inademen, en uit de drank en voedsel die we tot ons nemen.

Ondertussen weten we allemaal hoe 'gezond' die lucht is die we inademen, en hoe verontreinigd het voedsel is: wegens de vele additieven in zowel vlees, drank en etenswaren, de onverantwoordelijke methoden die soms gebruikt worden om fruit en groenten te bespuiten, en zo meer.

Over de zogenaamde elektromagnetische pollutie wil ik me niet uitspreken, gewoonweg omdat geen enkele informatiebron geloofwaardig genoeg klinkt. Maar dit sloot niet uit dat ik me voor geen enkele aanwijsbare reden alsmaar vermoeid voelde.

Aan de derde bron van voeding had ik geen gemis. Kranten en tijdschriften las ik nooit, maar wel veel boeken over filosofie, psychologie, spiritualisme, en zo meer.

Aan de kwaliteit van lucht, drank en voeding kon ik weinig of geen drastische veranderingen aanbrengen, totdat ik het boek 'Sterrentekens' van Linda Goodman in handen nam...

Daarin las ik het een en ander over 'purperen platen'. Op het eerste zicht klonk het allemaal ongeloofwaardig, maar ondanks het feit dat ik een Ongelovige Thomas ben, en daarenboven op 21 december geboren, gaf ik het toch een kans. Tenslotte had ik toen weinig te verliezen, behalve die verrekte moeheid.

Nu, meer dan 20 jaar later, draag ik nog elke dag zo'n plaatje op zak. Soms durf ik er zelfs reclame over maken - want, indien het voor mij hielp, kan het evengoed voor anderen helpen. Ook planten en dieren hebben er, volgens Linda Goodman, baat bij.

Aan critici, die met het placebo-verhaal komen aandraven, geef ik toe dat die zogenaamde 'placebo' veel beter werkt dan eender welk geneesmiddel die je in apothekers kan aankopen; geneesmiddelen, die toch niet genezen, omdat het lichaam zichzelf geneest. Anderzijds is elke hulp welkom, zelfs als die hulp van een purperen plaatje afkomstig zou kunnen zijn.

Indien je interesse stelt om er meer van aan de weet te komen, raad ik je deze link aan - want, er is zeer veel namaak op de markt. Zo is er op de werkzame platen een certificaatstempel afgedrukt, die op de namaak ontbreekt. Hieronder vind je er een afbeelding van.

Dan is ze nog het artikel 'Het geheim van de Purperen Harmonie Platen', die je kunt lezen door op deze link te klikken.

En, indien je een beetje creatief bent, toont deze link hoe je zoal met de kleine ronde purperen plaatjes kunt omspringen.

Op zoek naar een specifief product, therapeut, organisatie, winkel of praktijk? Klik dan op deze link! (nog in opbouw)

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik hier en, alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Ook kan je in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog de vaste teksten...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie…
Meteorieten zijn hoogstwaarschijnlijk zo oud als onze planeet: eentje kopen?    
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht