ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Nikola Tesla's & Linda Goodman's Purperen Platen: hoed je voor namaak !

Er zijn verschillende purperen platen op de markt, die gewoonweg pure namaak zijn. Toch beweren ze, dat ze gebaseerd zijn op de creatie van Nikola Tesla en identiek aan die beschreven zijn in het boek 'Sterrentekens' van Linda Goodman.
door Tsenne Kikke - zondag 23 mei 2010 0:08

Er is veel namaak op de markt... Als je zo'n plaatje aankoopt, zorg er in eerste instantie voor dat de EIP-stempel van de originele fabrikant erin afgedrukt staat. Natuurlijk kun je dit niet op voorhand weten.

Ik bedoel: sommige namakers plaatsen op hun website een foto van een origineel plaatje, maar nadat je het hebt besteld, en de bestelde plaat in jouw bus ontvangt, kan het gebeuren dat je dan pas merkt dat men jouw rommel heeft opgestuurd.

Zo is er een fabrikant/leverancier die zich in India bevindt. De naam van die firma is Vedic Research & Innovations, met als website: http://purpleenergyproducts.com - en de eigenaar ervan is een zekere Krishan Kant Sundriyal uit India. Wat hij aanbiedt, is zuivere namaak, de afwerking laat te wensen over en - om fouten te bedekken - wordt een zijde met een kleurrijke, papieren sticker bedekt, waarop zijn gegevens staan afgedrukt.

Wijzelf trachtten ons geld terug te vragen, in ruil voor terugzending van zijn purperen platen  - maar, ondanks enkele loze beloften, is daar nooit iets van in huis gekomen.

In elk geval: indien je meer info wilt over Linda Goodman's Purperen Platen..., ga dan even naar deze gloednieuwe link: ... Link naar Nikola Tesla's Purperen Platen - of, ga naar: ... Link naar 'Het geheim van de Purperen Harmonie Platen'

Nawoord: de echte platen kun je via DIMschool vzw bestellen via deze link.


Commentaar


Maddy Liedts Gepost op: 1/06/2011 19:57:21
Maddy Liedts Geachte,

Ik heb spijtig genoeg energieplaten gekocht bij Vedic Research. Ze zijn inderdaad nep! Ik heb een klacht ingediend bij PayPal.
Paypal wil nu een bewijs van een derde persoon dat de platen vals zijn.
Kan u mij aub een bevestiging van jullie doormailen in het engels dat de platen van deze verkoper nep zijn? Alvast bedankt voor de medewerking.

Je kan mij steeds mailen op [email protected]

Tsenne Kikke Gepost op: 2/06/2011 3:04:20
Tsenne Kikke Dag beste Maddy; we hebben jou een e-mail in het Engels verstuurd, inclusief een link naar deze pagina. Ondertussen stelden we vast dat de website van Krishan Kant Sundriyal, zijnde: Vedic Research & Innovations offline is ... Hopelijk kun je jouw geld recupereren.

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht