ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Professor Young-hae Chi: “Buitenaardse wezens zijn al op aarde…"

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
zondag 28 april 2019 15:40

Iemands niveau van bewustzijn heeft niets te maken met iemands intelligentie, schreef ik reeds eerder. Met andere woorden: zelfs mensen met een doctorstitel kunnen onzin uitkramen. Toegegeven: wel is het een feit dat ze voor de lichtgelovige mens veel geloofwaardiger overkomen dat een Jan met de Pet.

"Er zijn al buitenaardse wezens op aarde en ze planten zich met ons voort zonder dat we het beseffen..."

Het zijn de opmerkelijke woorden van Young-hae Chi, een professor Koreaans aan de faculteit Oriental Studies van de Universiteit van Oxford. De man heeft net een nieuw boek uit: 'Alien Visitations and the End of Humanity'. Daarin doet hij enkele opmerkelijke beweringen over buitenaardse wezens en de toekomst van de aarde.

Volgens hem delen buitenaardse wezens onze biosfeer al met ons en zijn ze van plan de aarde te koloniseren, zo schrijft de gerenommeerde krant 'The Times'. Hoe ze dat willen doen? Door te paren met mensen en zo een nieuwe hybride soort te creëren. Iets waar ze nu al mee bezig zijn. De professor zegt ook dat die hybriden al ongemerkt met ons samenleven, alleen kunnen wij hen niet als dusdanig zien omdat we beperkt zijn door de functionaliteit van onze organen.

Insecten zijn de baas

In zijn boek heeft Chi het bovendien over vier verschillende soorten buitenaardse wezens: kleine, grote en krachtige, geschubde met slangenogen en insectachtige. Volgens hem is die laatste groep de baas en geven de leiders instructies aan de andere soorten.

Maar, wat komen die buitenaardse wezens hier dan zoeken? “Ze zijn van plan de aarde te koloniseren”, klinkt het. “Ze komen niet voor ons welzijn, maar voor hun eigen welzijn en hun eigen overlevingskansen. Maar als zij overleven, overleven wij ook. Dan overleeft onze volledige biosfeer.”

Want, zo zegt dr. Chi, de nieuwe hybride soort is zo intelligent dat ze de planeet zal redden van de vernietiging door de klimaatverandering. Alleen zullen de buitenaardse wezens zich enkel in hun ware gedaante laten zien als er een ernstige crisis is op aarde, zoals een nucleaire oorlog.

Geïnteresseerd in zijn voordracht?....

Bron: Het Nieuwsblad

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

- DIMschool vzw -

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voel je je geroepen om Spiritualia te sponsoren?

Niet enkel en alleen om de kosten te helpen dragen, maar vooral om een budget te vergaren waardoor deze website naar buiten toe beter kan worden gepromoot.. En, sponsoren kan al vanaf 1 euro tot en met 500 euro. Meer info, of interesse?.... Klik op deze link.

- Indien je een zelfstandige bent, kan je jezelf via Zoek&Vind aanmelden.

- En, je kunt je ook als eclecticus inschrijven! -

(Meer info daarover ?)

( - Ook op: kllk hier - )

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2020 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht