ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Morgen: een super-blauwe-bloedmaan aan de hemel en een beving ergens op Aarde?

Volgens de Nederlander Frank Hoogerbeets is er één van deze dagen ergens ter wereld een zware aardbeving op komst.
door Tsenne Kikke - dinsdag 30 januari 2018 17:29

Blauwe Manen (2 volle manen in 1 maand) komen zelden voor, en een super-blauwe-bloedmaan is vrij uitzonderlijk, de laatste keer dateert van 1866, iets meer dan 150 jaar geleden dus. Je kan het fenomeen volgen bij de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA, op internet via NASA.TV en NASA.gov/live, en op Twitter via @NASAMoon.

Morgen staat er dus een ‘super-blauwe-bloedmaan’ aan de hemel. Dat is een combinatie van een blauwe maan en een maansverduistering op het moment dat de maan het dichtst bij de aarde staat. Helaas kan je er maar ten volle van genieten in het westelijke halfrond: daarom de NASA-links.

Maar, als we de Nederlander Frank Hoogerbeets mogen geloven, kan er vanaf vandaag ergens ter wereld een zware aardbeving plaatsgrijpen. In elk geval eentje met een kracht van 7 op de schaal van Richter. Niet vanwege die super-blauwe-bloedmaan, maar omdat sommige planeten op één lijn staan. Zal hij het ditmaal nogmaals bij het verkeerde eind hebben?

In elk geval wordt hij voorzichtiger in zijn uitspraken - want, er was een tijd dat hij er zelfs de plaatsen bij vermeldde. Nu kan die aardbeving tussen vandaag en 2 februari eender waar ter wereld plaatsgrijpen. En, omdat hij met geesten in contact staat, zou hij het wel kunnen weten...

In december 2015 had hij ook contact met die 'geesten', et cetera, maar hoor hem zelf aan het woord...

Oeps! Veiligheidshalve verwijderd... :-)

Commentaar


ditrianum Gepost op: 4/02/2019 19:23:44
ditrianum

Er is een groot verschil tussen de Engelse woorden Spirit(=Geest) en spirits(=geesten). In het betreffende videofragment verwijs ik duidelijk naar Spirit en niet naar spirits. Maar al te graag echter verwisselen de media de twee woorden als ze verslag doen van de aarbevingsverwachtingen van Ditrianum. Men kan zich afvragen wat de motivatie is van de mensen die verantwoordelijk zijn voor het verspreiden van deze incorrecte informatie. Erger nog is het klakkeloos overnemen van de mediaverslagen door derden die geen moment lijken te (willen) twijfelen aan de nauwkeurigheid ervan.


ditrianum Gepost op: 4/02/2019 19:34:31
ditrianum

Nog twee aanmerkingen betreffende dit artikel.

1. Wat is de bron van de tekst in het rood? Mijn aardbevingsverwachting voor 30 januari tot 2 februari komt namelijk niet overeen met wat er wordt beweerd. De verwachting luidde: "een mogelijke aardbeving tussen ongeveer magnitude 6.5 en 7.1.

2. Waarom is er geen vervolg op dit artikel? Op 1 februari was er een aardbeving met magnitude 6.6 in Mexico/Guatemala. De magnitude was precies volgens de verwachting.

Ten slotte, kijk eens naar het tijdstip van deze tweet en vergelijk die met het tijdstip van de beving in Mexico.


ditrianum Gepost op: 4/02/2019 19:41:36
ditrianum

Het tweede commentaar kan worden genegeerd. Blijkbaar gaat het hier om een oud artikel van 2018 en niet van 2019.


Tsenne Kikke Gepost op: 4/02/2019 19:41:55
Tsenne Kikke

Beste Frank: wanneer geef je het eindelijk eens op! :) En, stop met onwaarheden te vertellen: kan dat? Oké, je gebruikte niet het woord 'spirits', maar wel 'spirit', doch duidende op de een of andere geest - want, je  vervolgde met de woorden: "... I felt it came directly from spirit... - and, this - hummm  - message what they told me (Oops! Plural? Meer dan één geest?) - what I have been told, is that there would be..., et cetera." En ja: in dit geval kon ik niet anders dan 'klakkeloos' overnemen, teneinde de werkelijkheden niet te verdraaien; een iets, wat hij wél deed in jouw commentaar - of, alleszins trachtte te doen. :-)


Tsenne Kikke Gepost op: 4/02/2019 20:06:28
Tsenne Kikke

Oeps! Typefout! Het moest zijn:"... een iets, wat jij wél deed in jouw commentaar - of, alleszins trachtte te doen. :-)" En, eigenlijk zouden al jouw commentaren moeten worden genegeerd. Vooral, omdat je sommige mensen onnodig angsten kunt aanjagen.:-)

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht