ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Dossier Gezondheid: Heilige Wetenschap uit het Amazonegebied ?

'The Sacred Science' is de titel van een DVD waarin we 8 mensen kunnen volgen, die naar het Amazonegebied trekken om van hun aandoening te worden genezen.
door Tsenne Kikke - donderdag 21 februari 2013 23:46

Ondanks de ongelooflijke snelle vooruitgang in de medische wetenschap wordt er nog hard gevochten om zich van bepaalde ziektes op een effectieve manier te genezen.

De DVD, getiteld: 'The Sacred Science', brengt de getuigenis van 8 moedige mensen die in oktober 2010 hun bestaande leefomgeving een tijdlang verlieten, teneinde diepere antwoorden betreffende oorzaak en gevolg van hun aandoening te vinden - en, om zich ervan te genezen.

Een gehele maand spendeerden ze in het hart van de Amazone jungle om zich aan de helende praktijken van inheemse Peruaanse en Braziliaanse medicijnmannen te onderwerpen. Deze laatse werken met eeuwenoude recepten van geneeskrachtige planten, met spirituele rituelen en allerlei sjamanistische disciplines.

25% van alle voorgeschreven medische behandelingen is van planten uit het Amazone regenwoud afkomstig. Het Amazonegebied is de thuisbasis van meer dan 44.000 verschillende soorten planten en sommige artsen verklaarden zich akkoord met de gedachte dat dat gebied wel degelijk de meest waarschijnlijke plaats is om een geneesmiddel tegen kanker, Alzheimer, M.S., noem maar op, te vinden. Het énige probleem is dat wetenschappers met het feit worden geconfronteerd dat tijd ontbreekt om al die plantensoorten op een grondige manier te kunnen analyseren.

Tijdens deze 30-tal dagen, in absolute afzondering, waren deze radeloze patiënten gedwongen om zichzelf niet enkel en alleen met hun eigen lichamelijke aandoeningen te confronteren, maar ook met hun persoonlijke spirituele en psychologische barrières.

Op het einde van de sjamanistische rit vertrekken vijf van hen met postieve resultaten, twee van hen keren totaal ontgoocheld terug naar huis, en één persoon beloofde zichzelf om er nooit meer terug heen te gaan.

Wel was het vreemd, dat 'inheemse medicijnmannen' Westerse ziekten trachten te genezen, die in het geheel niet bij inboorlingen bekend waren, noch zijn. 't Klinkt dikke-nek-achtig, maar ik ben ervan overtuigd dat ik dezelfde resultaten met deze mensen zou hebben geboekt met het toepassen van QiHuna: een combinatie van Medische qigong en de leer van de Huna's.

De volgende mensen namen deel aan het experiment:

Nicola Dale - Ziekte van Parkinson
John Wood - Prostaatkanker
Jessica Stenis - Ziekte van Crohn
Joel Davis - Diabetes
Juan Oraca - Alcoholverslaving & Depressie
Gretchen Stasey - Prikkelbaredarmsyndroom
Gary Thompson - Neuro-endocrine kanker
Melinda Elliot - Borstkanker

Welke rituelen werden er toegepast, welke voeding verorberd, en welke medicinale planten en kruiden kregen de patiënten toegediend? De abtwoorden daarop kan je vinden in het e-boek 'Sacred Science' dat je via het internet kunt downloaden. ""

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht