ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Oud nieuws: Werking Homeopathie wetenschappelijk aangetoond door Professor Luc Montagnier

Nobelprijswinnaar Docter Luc Montagnier heeft zo zijn eigen ideeën over zowel de werkzaamheden van homeopathie als over het behandelen van HIV.
door Tsenne Kikke - zaterdag 26 januari 2013 15:50

Nobelprijswinnaar Docter Luc Montagnier, had in 2009 een ontdekking gedaan over de aard van water dat aanduidde dat de homeopathietherapie inderdaad een op wetenschap gebaseerde methode is. Professor Montagnier, een Franse viroloog, Nobelprijs 2008 laureaat  voor het ontdekken van een link tussen HIV en AIDS, had velen geschokt door te vertellen dat water een geheugen heeft, dat zelfs voortzet na vele malen van verdunning van het DNA.

Zo beweerde hij, onder andere: “Sterke verdunningen zijn reëel, het zijn feitelijk de nabootsingen van de originele moleculen. De sterke verdunningen zijn werkzaam en het zijn waterstructuren geworden, die de originele moleculen van de werkzame stof nabootsen, waarbij hij uitging van Luc verdunningen van 10-18. Er is dan geen enkel molecuul van de werkzame stof meer in het water aanwezig, maar we kunnen wel een signaal opvangen van de oorspronkelijke werkzame stof.”

Het idee is één van de fundamenten van homeopathie, welke zegt dat de kracht van een substantie wordt versterkt door verdunning en door schudden, wat in de homeopathie potentiëren heet.

Bij het verdunnen van het DNA - en, door draaikolken in de oplossing op te wekken via het vortexprincipe; een proces analoog, aan schudden - krijgen we een gepotentieerde oplossing. In een publicatie rapporteerde Luc Montagnier en zijn team dat pathogene, oftewel ziekmakende bacteriën en virussen, verschillende electromagnetische golven vertonen bij oplossingen van het DNA van 10 - 5 tot 10 -12 wat overeenkomt met homeopatische potenties van 3CH tot 6H.

Montagnier had ontdekt dat de oplossing, die DNA van virussen en bacteriën bevat, 'lage radiogolven kunnen uitzenden'. Deze golven beïnvloeden moleculen rondom hen en veranderen deze in georganiseerde structuren. Op hun beurt, kunnen deze moleculen dan ook weer golven uitzenden. Montagnier ontdekte dat de golven in het water blijven, zelfs nadat het DNA vele malen is verdund en er draaikolken werden opgewekt.

Professor Montagnier's verslag kon indertijd niet op een slechter moment naar buiten komen. De 'British Medical Association' - de Britse vakbond van artsen - had net een resolutie doorgevoerd om de beschikbaarheid van homeopathie tegen te houden. Zij wilden ook dat alle homeopathische middelen in drogisterijen en apotheken in een speciaal gemarkeerde sectie kwamen te staan, onder de naam 'Placebo's'. 

Nieuw nieuws...

Ook over HIV heeft hij nu zo zijn eigen ideeën... Hij spreekt over Preventieve Geneneeskunde: een degelijk werkend immuunstelsel, tezamen met een goede hygiëne, het innemen van anti-oxidanten en zorgen voor een gezonde voeding, is meer dan voldoende, zowel om het te vermijden als te bestrijden.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht