ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Aura-Soma: levende, belichaamde energie

Aura-Soma therapie zou helpen om bepaalde blokkades op te heffen, ongewenst gedrag te beëindigen en zich spiritueel te ontwikkelen met behulp van flesjes gekleurde olie op waterbasis.
door Tsenne Kikke - dinsdag 1 mei 2012 4:56

Vicky Wall (1918-1991), een blinde Britse vrouw die beweerde aura's te kunnen zien, staat aan de basis van de Aura-Soma (van het Latijnse aura, 'ademtocht', en het Griekse soma, 'lichaam'). Deze therapie zou helpen om bepaalde blokkades op te heffen, ongewenst gedrag te beëindigen en zich spiritueel te ontwikkelen met behulp van flesjes gekleurde olie en water met de naam 'Equilibrium' die 'vibratiekracht' zouden bezitten.

Er bestaan 106 verschillende flesjes, die elk twee verschillende kleuren bevatten. In het begin van de sessie kiest u twee à vier flesjes uit. Uw keuze zou uw innerlijke staat en behoeften onthullen.

De behandelaar geeft vervolgens uitleg over uw keuze en beveelt u een of twee essences aan om uw aura weer in evenwicht te brengen. Dan masseert hij/zij uw hoofd en geeft de energiepunten aan waar u ze moet aanbrengen (vooral op de binnenkant van de pols).

Nota: Heb je zélf ervaringen gehad met aura-soma? Of, weet je er iets meer over te schrijven? Laat het ons weten via 'Mijn Commentaar' hier onderaan. Interessante, reclameloze bijdragen, met een meerwaarde voor onze lezers, komen in onze rubriek Encyclopedia Spiritualia terecht, waarvan hier de link!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht