ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Hoe het ANKU-Kleurenorakel raadplegen?

Tsenne Kikke Auteur
Tsenne Kikke

Geplaatst op
zaterdag 27 april 2019 17:49

Er zijn talrijke orakels, en op Encyclopedia Spiritualia vind je er meer info over. Klik eventueel op deze link.

Het Kleurenorakel is geen toekomstvoorspeller, wel een raadgever. Je loopt in jouw hoofd met een vraag rond, en je weet écht niet wat het antwoord erop is - of, je weet niet welk besluit te nemen?... Raadpleeg het Orakel!

Werkwijze

- Formuleer de vraag in jouw hoofd. Beter nog: schrijf de vraag neer op een blad papier.

- Plaats de pijl, met behulp van de muis, op de startknop. Terwijl je de vraag in jezelf formuleert, of hardop uitspreekt, ‘voel’ je als het ware in jezelf het juiste moment aan waarop je de muisknop moet indrukken. Het is een sensatie, die je gewaarwordt ter hoogte van het bovenste deel van jouw buikstreek. Een soort van vibreren, en de zonnevlecht is in wezen de juiste plaats. Natuurlijk kan het wel enkele minuutjes duren vooraleer die gewaarwording opdoemt. Als je wilt, kan je de ogen sluiten, opdat je jezelf beter op de vraag zou kunnen concentreren. Maar, zorg dan wel voor dat het pijltje op de startknop staat.

- Nadat je hebt geklikt, beginnen de kleuren bliksemsnel te flikkeren. Natuurlijk merk je dat niet wanneer jouw ogen gesloten zijn, maar dat is geen erg, zolang je de muis maar niet beweegt.

Omdat het antwoord uit twee delen bestaat, herhaal je de vorige procedure.

Je ogen zijn misschien nog gesloten, en onderwijl herhaal je de vraag in jouw hoofd, of je spreekt de vraag hardop uit - en, als je het ‘moment’ ter hoogte van jouw plexus solaris nogmaals aanvoelt, klik je voor een tweede maal op de muisknop. Ditmaal staan de kleuren stil, en kan je het verkegen antwoord bekijken, zijnde:drie gekleurde balken.

- Eigenlijk heb je nu twee antwoorden op jouw vraag verkregen: ren hoofdantwoord, en een bijkomstige. Wat hierna volgt is een Test...

ANKU-Orakel Test

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:    
Mijn e-mail adres:    
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:
 


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2023 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht